Friday, Sep 20th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Products Teknoloji Optimize formüller

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ

Optimize formüller

Plastik ürünlerin renginin bozulabilir olması çizilebilir ve kırılgan hale gelebilir olması kesinlikle evrenseldir. Plastik öğelerle ilgili bu tür sorunlar için pek çok neden vardır. Yüksek sıcaklıklarda bu makromoleküllerin azalması veya artışı, çapraz-bağlanmaya neden olabilir ve bu nedenle, fiziksel ve mekanik özelliklere zarar verebilir. Fiziksel ve / veya kimyasal etkiler bu süreçleri hızlandırıp yavaşlatabilir. Oksijen, nem, ışık, ultraviyole veya x-ışınları makyaj malzemeleri gibi. 

Tıp ve çinko, yağ, gres veya iyot içeren merhemler kozmetik, alanlarında bu renklendirmeye maruz kalabilir. Makyaj, parfüm, deodorant, terapötik bir cilt ajanları ve yaralar veya profilasksisinde ve plastik bileşiklerin bile antimikrobiyal katkı boyama kliniklerde ve tıbbi ürünlerin günlük kullanım için ürünlerin üretimi için gümüş ya da bakır tuzlarına dayanabilmektedir. Sonuçta, onların renk bile bileşik değişen, ışığa karşı çok duyarlıdır ve kendi özel elektron konfigürasyonu sonuçta renk sonuçlanan plastik tükenmesi ve / veya yaşlanma teşvik ışığı yakalama onları yetenekli hale getirir.

Uyumsuzluklar da plastik bir ürünün, formül ortaya çıkabilir. Plastik ürünler için uygulama alanları kullanılan temel malzemenin kimyasal ve fiziksel özellikleri ile belirlenir olarak, bunlar, gerekli uygulamaya bağlı olarak, ilave maddeler, katkı maddeleri veya agregaların eklenmesiyle tadil edilmektedir. Bu genellikle 100 ppm’den uyumsuzluklar bazik polimerin istenmeyen değişiklikler ile sonuçlanan agrega tek tek katkı maddeleri ya da reaksiyonlar arasında ortaya çıkabilir ve böylece toplam ağırlığı, birkaç yüzde arasında değişen konsantrasyonları ile, on ya da daha fazla katkı maddesi içeren, çok kompleks polimer katkı maddesi kombinasyonlarının yol açar orijinal plastik özellik ayarlarıdır. Bu dış görünüşü değişikliklerine neden olabilir (örneğin, renk değişikliği, koku oluşumu) ya da kimyasal ve fiziksel özellikleri (örneğin UV kararlılık, sertlik, darbe dayanımı) hatta tam kaybı ve dolayısıyla bir bütün olarak iş parçasının başarısızlık olarak dönüştürebilir. 

Netleştirmek veya “maddi hataları” önlemek için bir girişim kapsamlı test ve muayene yöntemleri katkı formüller oluşturma sürecinde kullanılabilir. Kalitesi, yapışma veya renk gibi bir katı-hal özellikleri ile belirlenen bir yüzey moleküler bileşimin, hızlı, duyarlı ve lokalize bir kanıt sağlar. Ve olası uyumsuzlukları ortadan kaldırmak için yapılır. 

Olmayan renklendirici katkı maddeleri, örneğin göre antioksidanlar, ışıktan koruyucu radikal yakalayıcılar, UV emicileri, antistatik maddeler, yüzey modifikasyonları, antimikrobiyal ajanlar sayesinde çinko oksit, plastik özelliklerinin geliştirildiği ve planlanan uygulama için optimize edilebilir. Böylece ACTEGA DS ProvaMed®-portföy yapışma optimize ADC-özgür ve antimikrobiyal TPE-tarifleri sunuyor. 

Formulasyonun dışında katkı maddeleri kullanılarak bileşimden, ACTEGA DS de giderek yukarıda özetlenen olumsuzlukları önlemek ve ortadan kaldırmak için gerçek formül değişikliğine güveniyor. Deneyim kesin formülü kreasyonlar böylece belirlenmiş kullanım için optimize gerekli uygulamalar açısından özel ve esasen daha termoplastik elastomer mülkiyet profillerini parameterize göstermiştir.

Actega / Almanya