Thursday, Sep 19th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Products Teknoloji Poliolefin katkıların piyasa eğilimleri

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTÄ°K ENJEKSÄ°YON MAKÄ°NELERÄ°

Poliolefin katkıların piyasa eğilimleri

Poliolefinler hacmi, uygulamalar ve fonksiyonlarının çeşitliliğiyle küresel plastik pazarlarının liderleridir. AMI Danışmanlık Noru Tsalic Almanya’nın Köln kentinde Maritim Otel’de 20-22 Ekim 2015 gerçekleşecek Poliolefin Katkı ve 2015 kompaundları AMI uluslararası konferansta, piyasa eğilimleri açıklayacak.

Polietilen borular tarımsal filmlerin kurak bölgelerde üretim potansiyeline dönüştüren, polipropilen ambalajların ağırlığını azaltarak metallere yedek olarak poliolefinlerin kullanımını, imalatı gıda maddelerinin korunması ve atıkların en aza indirilmesi ve otomotivde olduğu gibi inşaat sektöründe de payı giderek artıyor. Polietilen ve polipropilen, farklı malzeme özellikleri reçinesi, katkı maddeleri, takviye ve işleme yöntemleri dikkatli seçimi ile elde edilir. A. Schulman bu özellikleri uyarlamak için polipropilen bileşik ve Lummus Novolen Teknoloji ile ortak bir çalışma yaptılar.

Orada özellikle otomotiv PP bileşiklerin birçoğu büyük ölçekli kullanımlar için ve Automatik Plastik Makine aralığı peletleme teknolojisine üst sahipken Leistritz Extrusionstechnik, birleştirme işlemi için yeni ekipmanları mevcuttur.

İsveç’te Polykemi otomotiv endüstrisinde hafif ağırlıklı talk-takviyeli bir PP geliştirmiştir. İç uygulamalar için Sinopec PP VOC emisyonlarını en aza indirmek için katkı formülasyonları üzerinde çalışarak dış kısım için Croda çizilme direncini artırmayı sağlamak için geliştirilen katkılara odaklanmıştır. Kaerntner Montanindustrie çarpılma azaltılması ve takviye ile birlikte, aynı zamanda çizilme direncini arttırmak için kullanılabilir işlevsel mineraller içerir. Kanada merkezli Trinity Kaynaklarından yeni pirofilit dahil olmak üzere bu yıl birçok yeni maden gelişmeleri oldu.

AMI Polyolefin Katkıları 2015 konferansı ambalaj filmleri için kablolardan geniş bir uygulama yelpazesi için en uygun bileşikler ve reçineleri tartışmak için endüstri uzmanlarını bir araya getiriyor. Kabelwerk Eupen alev geciktiriciler son gelişmeleri açıklayacak ve Cytec inşaat ürünleri kritik olan stabilizatörlere bakacak. Borealis Polyolefine dikkatli kompaundlarla şeffaf filmlerin optik özellikleri için nasıl yönetildiğini inceleyecek. İonomerler gibi polimerik katkı maddelerinin Cray Valley ve Arkema ürünleri gibi kompaundları geliştirebilir. Belirli bir odak noktasında dayanıklılık ve uzun performans sağlayan stabilizasyon, BASF’ın özel kullanımları için stabilizatörleri gözden geçirmiş, Dover Chemical Corporation yeni gelişmiş alkilfenol serbest polimerik fosfit stabilizatörleri ve Addivant LLDPE malzemeler için yeni çözümleri bulunuyor.

Sürdürülebilirlik plastik sektörünün geleceği ve bu yılı için anahtardır. Kalite Circular Polymerden Hollandada kurulan bir şirketin yeni bir poliefilen ürettiği  kompaund ve geri dönüşüm performansı üzerinde bir kâğıt üretti. Avrupa mevzuatı malzemelerin artan miktarlarda ambalaj, elektrikli eşya ve araçlar da dâhil olmak üzere yaşam ürünleri sonundan itibaren kurtarılmasını gerektirir, bu yüzden bu sıcak bir konudur.

AMI Polyolefin Katkıları 2015 konferans plastik ürünleri geniş bir yelpazede performans ve ekonomiyi optimize etmek için formüller görüşmek üzere poliolefin Kompound ve belirteçleri, sektör uzmanları, araştırmacılar ve tedarikçiler için son derece odaklanmış bir forum sağlar. Bu son gelişmeleri takip etmek ve kişisel mesleki bağlantılarını geliştirmek için bir şans sağlar.

AMI / Ä°ngiltere