Friday, Sep 20th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Products Teknoloji Mürekkep püskürtmeli yazıcılar

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ

Mürekkep püskürtmeli yazıcılar

Yeni Linx sürekli mürekkep püskürtmeli yazıcılar diğer tanınmış yüksek sokak perakendeciler için önde gelen ürünlerin şirketin geniş bir yelpazesinde şekerleme üreticisi Thorntons ‘kodlama gereksinimlerinin yanı sıra kendi markasını karşılamak için güvenilirlik ve esneklik sağlıyor.

Önceden yüklenmiş Linx ekipmanı güncelleştirmek için iki Linx 7900s ve üç Linx 5900s kurulumu, iki şirket arasındaki uzun soluklu ilişkiyi onaylamıştır.  

Makineler tarih, tarih ve saat paketlenmiş ve Thorntons ‘Derbyshire üretim üssü baskılı kutuları ve kağıt etiketleri üzerine izlenebilirlik kodundan önce de dahil olmak üzere üç satır yazdırmak için kullanılır. Makinelerin adaptasyonu kutuların boyutlarına ve şekillerine göre uygundur.

Yazıcılar kontrol tartımından sonra hat başına günde 20.000 kutuya kadar kodlama yapar, en az günde 16 saat, haftada beş gün için kullanılmaktadır. Üretim rampaları kadar anlamlı mevsimsel talebini karşılamak ve kodlayıcıların güvenilir performans dolayısıyla Thorntons yardım için kritik öneme sahiptir.

Mark Campion, Thorntons Proje Yöneticisi, Linx kodlayıcıların ana fayda olarak kullanım kolaylığı değinir. “Linx Thorntons’un uzun vadeli ortağıdır ve sürekli üstün hizmet ve güvenilir ürünler sunar” şeklinde açıklıyor. “Linx, ilk masraflarda ve sahip olduğu süregelen düşük maliyetleri açısından doğru fiyatla bu gereksinimleri karşılayan makineler üretmeye devam ediyor.”

Kolay sunumu, otomatik kod ayarları, Linx 7900’ın hatalı maliyet risklerini azaltır, ürünlerin geçiş için gereken süresini kısaltır ve yoğun üretim hatlarında sık değişimleri için idealdir. Linx 5900 gereksinimleri değişiklik olarak yükseltilecek esnekliği ile güvenilirlik ve tutarlı kodlama ve işaretleme performansı birleştiriyor. İki Linx modelininin önemli bir avantajı, parçaların değiştirilebilir olmasıdır. 

Her iki makine de çok hızlı kurur ve iyi yapışan az kokulu mürekkep sunan Linx 3103 MEK siyah karışık taban mürekkep kullanır. Ortak mürekkep kullanılması Thorntons sitesi üzerinde sarf miktarını en aza indirir.

Linx 7900, gıda üreticileri için mükemmel yazdırma yardımcı hataları en aza indirmek ve hatta üretim çıkış ölçmek için geniş bir araç yelpazesi vardır. Basit otomatik kurulumu kullanıcılara kolaylık sağlarken kendi yazılım, ürün veya mesajlar arasında hızı, zaman kazandıran değişimleri sunar.

Linx 5900 az bakım gerektirir ve ayar gerektirmeyen sızdırmaz kafasına kesintiler sayesinde hataları en aza indirir. Yazıcı kafası aynı zamanda ilk kez başlamak için Linx’in kendini temizleme FullFlush® teknolojisini vardır. 

Yedekleri açmak için hiçbir kapı ücretsiz IP55 puan muhafazası, ayrıca programsız duruşlar riskini azaltmak için yazıcının içine alma kirleticileri önler ve gıda uygulamaları için özellikle önemli bir temiz çalışma ortamı sağlamaya yardımcı olur.

Linx Printing / İngiltere