Friday, Sep 20th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Products Teknoloji Üstün kalite, üstün hizmet

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTÄ°K ENJEKSÄ°YON MAKÄ°NELERÄ°

Üstün kalite, üstün hizmet

1982 yılında makine imalatı ile sanayi sektöründe yer alan Üstün İş Makina, yıllar geçtikçe makine imalatındaki tecrübe, enerji, birikim ve istihdamını Plastik Geri Dönüşüm Makineleri imalatına yönlendirmiştir.

Tekirdağ Çerkezköy’de 10.000 m2’lik üretim alanına sahip, modern makine parkuruyla donatılmış fabrikada, Granül Extruder, Tek Rotor ve Çift Rotor Shredder, Granül Kesme Makinesi, Plastik Kırma Makinesi, Komple PlastikGeri Dönüşüm Hattı, PET Geri Dönüşüm Hattı, Plastik Yıkama Hattı, Granül Hattı, Yatay Sıkma Makinesi, Agromel Makinesi, Pet Ayrıştırma Tankı, Yatay Santrifüj, Dinamik Santrifüj, Ön Yıkama Tamburu, Sıcak Yıkama Hattı, Toz Alma Ve Ayrıştırma Makinesi, ExtruderVida & Kovan imalatı yapılmaktadır. Plastik Geri Dönüşüm hatlarında kullanılan makinelerin ve ekipmanlarıntamamı firma bünyesinde üretilmektedir.

Firmamız %100 müşteri memnu-niyeti odaklı hizmet anlayışına sahiptir. Satış sonrası ekibiyle de karşılaşılacak teknik arızalarda üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmektedir. Bu anlamda temel prensibi müşteriyi mağdur etmeden hızlı bir şekilde problemi çözebilmektir. Kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışıyla ürettiği tüm makine ve ekipmanların kalitesini TSE, GOST-R, CE kaliteli sertifikaları ile belgelendirmiştir.

İhracatta da aktif rol oynayan firmamız başta Avrupa olmak üzere Balkanlar, Güney Amerika Ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika oldukça  güçlü hizmet ve satış ağına sahiptir. Maksimum verim ve minimum maliyet ilkesiyle hizmet veren, yüksek teknolojili, çevre dostu Plastik Geri Dönüşüm makinaları üreterek Türkiye ekonomisine katma değer sağlamak amacıyla yenilikçi, akılcı, ilkeli ve sorumlu yaklaşımıyla Plastik Geri Dönüşüm sektöründe dünyanın tercih ettiği marka olma yolunda ilerlemektedir.

Üstün  İş Makina