Friday, Sep 20th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Products Teknoloji Atıştırmalık gıdalar için ambalaj çözümleri

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTÄ°K ENJEKSÄ°YON MAKÄ°NELERÄ°

Atıştırmalık gıdalar için ambalaj çözümleri

Uzman Fransız üretici Lucien Georgelin yüksek kaliteli meyve kompostolar ve tatlıları için RPC Bebo Bouxwiller ile işbirliği içinde bir dizi kullanışlı ambalaj geliştirdi.

Atıştırmalık gıdalara artan tüketici talebini karşılamak için, yeni çok katmanlı 68mm polipropilen kaplarda ürünlere uzun raf ömrü sağlamak için bir EVOH bariyer özelliği bulunuyor. Folyo mühürlü ve kapaklı ve kolay yemek için de üzerinde bir kaşık bulunuyor. 

Şeffaf paketler göz alıcı etiketler üzerinde daha fazla raf imajını geliştirmeye yardımcı olurken meyve görselleri çekiciliği üst düzeye çıkarmak için yardımcı oluyor.

30 yılı aşkın bir süredir Lucien Georgelin geleneksel lezzetleri ile meyve bazlı ürünlerin üretiminde bir uzman olduğu bilinmektedir. Şirket hızlı büyüyen atıştırmalık sektöründe yeni ürün tanıtımları için büyük bir potansiyel görüyor.

RPC Bebo Bouxwiller ve Lucien Georgelin bu fırsatları gerçekleştirmek için birlikte çalışmaya devam edecekler. Ambalaj çözümleri ve şirketlerin gelişimindeki başarıları uzun süredir devam eden bir çalışma ortaklığından kaynaklanıyor. 

RPC / Ä°ngiltere