Thursday, Sep 19th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Products Teknoloji 400 yıllık anasonun modern verimlilikle doldurulması

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTÄ°K ENJEKSÄ°YON MAKÄ°NELERÄ°

400 yıllık anasonun modern verimlilikle doldurulması

Lineer Ishida multihead kantarı Avrupa’nın en değerli şekerleme simgelerden biri için çok modern hız ve doğruluk sağlamaktadır. 

Geleneksel anason tatlısı 1591 yılındaki bir el yazmasında adı geçen ancak muhtemelen çok daha eskilere dayalı yüzlerce yıldır Fransa’da Flavigny-sur-Ozerain tarafından yapılmaktadır. 

Anis de Flavigny kademeli anason tek bir tane etrafında, genellikle uçucu yağlar ile tatlandırılmış bir şeker kaplama, ile oluşturarak yapılır.

Kabaca dış katmanları pürüzlü olabilir, pürüzsüzlük bozulmadan, ısırmadan emilebilecek bir incelikte olması her zaman eğlenceli bir hal almıştır. 

Yeni 18gramlık cep boyutunda kartonda ‘Petits Anis’ olarak bilinen küçük parça boyutu, için, Anis de Flavigny bir Ishida SOL-R-106PL doğrusal olarak çok başlı kantarı montajıyla oluşan yeni bir paketleme hattı satın alarak selofan sarma makinesi ile bir kutulama makinesini birleştirdi. 

Yeni tartım doğrusal düzeni tatlılar için açılan mesafelerin 150mm’den asla fazla olmamasını sağlar. Kırılgan ürünü korumak için diğer önlemlerin yanında tahliye oluğunda bir astar bulunmaktadır.

Sıçrama ve rulo eğilimi küresel sabit şekerleme gibi ürünler için, sığ doğrusal konfigürasyonu da doğruluğunu arttırmak ve tartım sırasında ‘kaçar’ önlemek yardımcı daha iyi akış kontrolü sağlar.

Her havuz haznesi 6 kafa ağırlığının 12 kafa ağırlığına eşit olan iki tartma haznesiyle beslenir. %99 verimliliğe sahip kompakt 106 PL basit ama sağlam bir portal üzerinde oturur ve bir toz ve taslağa dayanıklı dış kılıfıyla en son teknolojide gözlem pencereleri bulunmaktadır.

18g paketleri taşımak için gerçekten uygun olup Anason de Flavigny şimdi de bu paket formatında tam boy tatlılar pazarlama böylece popüler hale gelmiştir.

Catherine Troubat 1990 yılında babası Les Anis de Flavigny yönünü devraldı. Tam Ürünün bütünlüğünü ve geleneklerini korurken O, imalat, pazarlama ve Euro 3.9M yıl ve ciro başına 220 ton üretim büyüdü dağıtım gelişmeler açmıştır.

Catherine Yeni Ishida doğrusal çok kefeli tartım gibi başarıyla Petits Anis yaptığı gibi orijinal 1g tatlılar kolları çok memnun. salonları 1, 3, 8’de forumlar düzenlenecek. Salon 3 bir kez daha ağır makine aralığının merkezi olacak; çok sayıda yenilikçi tesisler ticari ziyaretçilerin ilgisini çekecek. UPAKOVKA / UPAK İTALYA salonları bir kez daha 2.1, 2.2 ve 2.3 ‘de yer alacak ve böylece diğer salonların hemen yakınında olacaktır.

Ishida / Ä°ngiltere