Friday, Sep 20th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Products Teknoloji Avrupa kalıpçılarının kalitesinde enjeksiyon kalıp imalatı

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTÄ°K ENJEKSÄ°YON MAKÄ°NELERÄ°

Avrupa kalıpçılarının kalitesinde enjeksiyon kalıp imalatı

Firmamız 1994 yılında İzmir’de plastik enjeksiyon kalıp imalatı yapmak için kurulmuştur. Kuruluşundan bu yana Avrupa kalıpçılarının kalitesinde kalıp yapmaya özen gösterilmiştir. 2005 yılına kadar sürekli olarak otomotiv sektörüne yönelik teknolojik kalıplar yapılmıştır.

Daha sonraki yıllarda müşteri portföyümüze beyaz eşya, gıda, ambalaj, medikal ve kozmetik sektörlerini de ilave etmiş bulunmaktayız. Müşterilerimizden gelen talepler neticesinde son 10 yıldır ağırlıklı olarak plastik enjeksiyon kapak kalıbı imalatı da yapmaktayız. Flip-top, vidalı, madeni yağ kapakları, su kapakları ve kulplar, ilaç kapakları v.b. parçaların tasarımdan kalıp imalatına kadar olan süreçleri kendi bünyemizde yapmaktayız. Kalıp teknolojisini Avrupa standartlarına getirebilmek için yeni makine ve teçhizat yatırımlarıyla sürekli kendimizi geliştirmekteyiz. Son teknoloji ve yenilikleri imal ettiğimiz kalıplarımızda uygulamaktayız. Yurtdışına kalıp ihracatı da yapan firmamız; verdiği hizmet kalitesi, satış sonrası destek, kaliteli işçilik ile müşteri memnuniyeti odaklı bir çalışma prensibiyle yoluna devam etmektedir. 

Amacımız; sorunsuz, seri, üretken, yorulmak bilmeyen kalıp imalatı yapmaktır.

Üretimi yapılacak ürün ve kalıplar bilgisayar ortamında 3 boyutlu olarak tasarlanıp, müşteri onayı alındıktan sonra bilgisayar kontrollü makinelerimizle üretimlerini gerçekleştirmekteyiz. Şuan firmamızda 1 kaviteden 24 kaviteye kadar sıcak yolluklu kalıplar imal edilmektedir.

Her bir kalıp için oluşturduğumuz üretim planlama takvimine göre imalatını yaptığımız kalıp parçalarının tek tek boyutsal ölçüm ve kontrollerini yapmaktayız. Bu kontrolleri yaptığımız parçaların üzerlerine seri numarası yazıp ilerleyen zamanda yedek parça olarak vermek için ölçümleri kayıt altına almaktayız. Tüm aşamalardan sonra kalıplarımızın istenen verimde çalıştığını kontrol etmek için uygun enjeksiyon makinelerinde bir takım testlere tabi tutulmaktadır. 

Üretmiş olduğumuz kalıplara, müşterilerimizin talepleri doğrultusunda belirli süre ve baskı adedi garantisi sunan firmamız, teknik servis ve yerinde devreye alma konusunda da hizmet vermektedir. 

Genel olarak verdiÄŸimiz hizmetler;

Plastik Enjeksiyon Kalıpları 

Çoklu-Seri Çalışan Enjeksiyon Kalıpları 

Plastik Şişirme Kalıpları 

Pet Şişirme Kalıpları 

Sac Metal Kalıpları 

Prototip ürün

Özel Aparat ve Mastar İmalatları 

Güner ÇELİK 
Güner Makina Â