Thursday, Sep 19th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Products Teknoloji Essentra ikincil ambalajlama alanında uzmanlığını artırdı

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ

Essentra ikincil ambalajlama alanında uzmanlığını artırdı

Essentra plc bugün yaklaşık 455 milyon dolar karşılığında Clondalkin Grubu’nun Uzman Ambalaj Bölümü'nü (“Clondalkin SPD”) almak için bir anlaşma imzaladığını duyurdu. Bu işlemin 2015 yılında tamamlanması bekleniyor ve bugüne kadar Essentra için en büyük satın almayı temsil eder. Şirketin mevcut ambalaj yeteneklerini genişletir ve müşterilerine hizmet anlamında küresel bir değer yarattı.

24 adet stratejik konum olanaklarıyla, Clondalkin SPD ilaç, sağlık ve kişisel bakım endüstrisi için özel ikincil ambalajlama çözümleri alanında geniş bir alanı kapsayan ve lider küresel bir sağlayıcısıdır ve bu son durum piyasalardaki Essentra’nın konumunu değiştirecektir. Kuzey Amerika’da önde gelen bir oyuncu olarak ve Avrupa’da güçlü pazar pozisyonlarıyla, teknolojiler ve yeteneklerini Clondalkin SPD’nin serisi, yüksek ürün kalitesi ve gerekli karmaşık çözümlerini sunmak için çok yönlülüğüyle destekleyecek. 

Çözümlenmiş ambalaj

Clondalkin SPD’nin edinimi hedeflenen piyasalara değer katan satın almalarla dengeli ve karlı organik büyümenin tamamlama Essentra stratejisi ile tutarlıdır. Clondalkin SPD’nin eklenmesi anlamlı derecede, işletmelerin birleşmiş ayak izinden yararlanmak aracılığıyla, sağlık ambalaj alanında Essentra mevcut coğrafi varlığını geliştirir ve şirket, ayrıca mevcut ve yeni büyüme fırsatlarından da yararlanma sağlayacaktır. Buna ek olarak, Clondalkin SPD’nin ürün portföyü karton, ürün literatürü ve etiketleri böylece müşterilere sunulan aralığı ve yeniliklerini genişleterek, Essentra’nın mevcut ambalaj ve kimliğini doğrulama yetenekleri tamamlar. 

Satın alma konusunda açıklama yapan Malcolm Waugh, Essentra Grubu Ticari Direktörü, şunları söyledi: “Clondalkin SPD büyüyen sağlık ve kişisel bakım sektörlerinde odaklanarak, ve yüksek kaliteli, yenilikçi ve kritik ürünlerin kapsamlı bir teklifle son derece cazip bir iş olduğunu, giderek kendi ambalaj çözümleri için küresel bir ortak arayan uluslararası bir müşteri tabanı, bir titiz gereksinimlerini karşılamaktır. “