Friday, Sep 20th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Products Teknoloji Sleeveler günün her saatinde başarısını kanıtladı

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ

Sleeveler günün her saatinde başarısını kanıtladı

CCL dekoratif sleevlerden karanlıkta parlayan özel sleevlere benzersiz yeni su markası olan ‘Ibiza personified’ gündüz ve gece görüntüsünü aktarmaya yardımcı oluyor. 

WhiteWater doğal kafein ve elektrolitler ile kaynak suyu içerir. Hiçbir kalori, katkı ya da koruyucu madde içermeyen, enerji sağlamak için egzersiz sırasında ve gündüzleri rahatlatıcı veya gece boyunca partilere uygun ideal bir içecektir. Marka, daha geniş bir lansman için bir sıçrama tahtası olarak ‘White Isle’’ın popülaritesi ve ününü kullanarak Mayıs ayında düzenlenen Dalt Mila müzik festivalinde lanse edildi. 

WhiteWater ismi enerji ve hareket taşıyor ve bu içeceğin dinlenmek için de uygun olduğu gerçeği ile aynı zamanda hem gece hem de gündüz tüketim için ideal olduğunun ambalajında yansıtılması gerekmektedir. Sleeve tasarım özellikleri camgöbeği mavisi arka planın üst kısmına doğru Ying Yang dövmesiyle içeren dövmesinin yanında ada motifi ve palmiye ağacıyla içeceğin daha soğuk tarafını yansıtır. Karanlıkta ve özellikle UV ışınlarına maruz kaldığında paket gece saatlerine uygun bir enerji ve aura oluşturmak için elektrik mavisi parlak bir ambalaja dönüşür. 

Bu özel kaplama ışıldayan mürekkep etkisi oluşturabilmek içindört renk gravür baskı ile elde edilir. Sleevei 360 derece kapsayan mevcut görüntüsü en üst düzeye çıkaran 500 ml çekici kavisli şişe güçlü bir marka kimliği yaratmaya yardımcı olur. 

WhiteWater’ı geliştiren In2 Rehab Brands’dan Antony Harrison “CCL Dekoratif Sleeves mükemmel bir iş çıkarmış” şeklinde yorumluyor. 

Markamızın değerlerini yansıtan bir ambalaj oluşturmak için özellikle gün geceye döndüğünde doğal 24 saatlik sürecine uygun olmasını istedik. Glow-in-the-dark etkisi fevkalade iyi çalışıyor ve parti müdavimleri arasında büyük bir uğultu yaratıyor”. 

In2 Rehab ek olarak çeşitlerini önümüzdeki aylarda tanıtıyor olacak ve WhiteWater yelpazesini geliştirmeyi planlıyor.

Antony “Bu dekorasyon paketine gelince, CCL’den öteye bakacağız,” sonucuna varmıştır. “Gerçekten bugüne kadar bize ne teslim ettilerse çok etkilendik.” 

CCL Label / İngiltere