Friday, Sep 20th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Products Teknoloji Temiz oda üretimi için Electric Allrounder

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ

Temiz oda üretimi için Electric Allrounder

Arburg 30 Eylül 3 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan EQUIPLAST’ta iki ürün sergileyecek. İspanya ve portekizden gelecek olan ziyaretçiler Arburg “E²” enerji verimliliği etiketini taşıyan elektrik ve hidrolik allrounderlarının uygun maliyetli kalıp parça üretimini görecekler. Gelişmiş tıbbi teknoloji ürünleri ve tüketici ürünleri kısa süreli dönüşüm ve yüksek hassasiyetli bir kaliteyle üretilecekler. 

Bu yılki fuar katılımını açıklayan Arburg İspanyol iştiraki Genel Müdürü Martín Cayre “Eguiplast’ta modüler enerji verimli Allrounder enjeksiyon makinelerimizin özel olarak nasıl adapte edilebildiğini göstermek ve böylece ne kadar yüksek üretim verimliği elde edebilebilirliğini kanıtlayacağız” diyor. 

Elektrikli Allrounder’da COP şırıngalar

Sofistike bir tıbbi teknoloji uygulaması 600 kN sıkma kuvveti ve 170 boyutunda enjeksiyon ünitesini bünyesinde barındıran elektrikli Allrounder 370 E, ile sunulacak. Makine açık gri tıp teknolojisi rengi ve temiz üretim koşulları sağlamak için sıkma ünitesinin üst kısmında Ionstatex tarafından sağlanan temiz hava modülü bulunuyor. Manner kalıpları kullanılarak yenilikçi malzeme COP (Dönüşümlü Olefin Polimer)’den yaklaşık dokuz saniye çevrim döngüsel hızla iki adet 2.35 gram kapasiteli şırınga imal edilecektir. COP cama benzeyen bariyer özelliklerine sahiptir, ancak kırılmaz ve imal edilmesi daha az pahalıdır. Döngüsel olefin kopolimerlerinde oldu gibi, bu malzeme şeffaf, biyo-uyumlu, kan ile uyumlu ve suyu oldukça az absorbe eder. COP şırınga varil üretimine bu nedenle son derece uygundur ve zaten aşağı operasyonda önceden doldurularak paketlenecektir.

Hidrolik Allrounder ile verimli üretim

İkinci sergide kanıtlanmış Golden Edition, hidrolik makine serisinin etkinliğini gösterecektir. Bir Allrounder 420 C Golden Edition Hasco tek bir kavite kalıp ile cep telefonu kapakları üretmektedir. Burada, döngü süresi yaklaşık 30 saniyedir. Üretkenlik paketi nedeniyle maliyet-etkin çalışmasını sağlar ve Arburg “E²” enerji verimliliği etiketi taşır. Paket, değişken hızlı pompa sürücü ve su ile soğutulan bir tahrik motoru ile Arburg Enerji tasarrufu (AES) sistemi içerir. Ayrıca, makinede maliyet-etkin ve pratik küçük seri üretimini sağlayan bir “Akıllı Kalıp Sistemi” bulunmaktadır. Bu sistem, uygun bir sıkıştırma sistemi ile tüm enjeksiyon kalıp makinelerini verimli ve hızlı kalıp değişiklikleri kolaylaştırır.

Arburg / Almanya