Friday, Sep 20th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Products Teknoloji BOY Interplas’ta büyüklüğünü sergileyecek

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ

BOY Interplas’ta büyüklüğünü sergileyecek

 

BOY’un büyük enjeksiyon makinelerinden biri olan 00 - kN sıkıştırma kuvveti ile BOY 80 – E üç gün boyunca Interplas Fuarında uçabilen frizbi üretecek. 225 mm parça çapı ve yaklaşık 400 cm² çıkıntılı yüzey alanı ile makinenin sıkma kuvveti yüksek taleplere uygundur. Geniş aralıklı bağlantı çubukları çift konsol plaka kapama ünitesi merdane mesafeleri çok büyük kalıpların kurulmasını sağlar. BOY 80 E’nin ayakizi 4,67m2 ile son derece kompakttır. BOY 80 E yeni EconPlast ünitesi, servo motorlu pompa sürücüsü ve Procan ALPHA ® 2 kumandası ile kolayca donatılmıştır.  

Performans kaybı olmadan tasarruf

BOY enjeksiyon makinesi sessizliği, dinamizmi ve hassasiyeti ile ziyaretçileri etkileyecek. Bu tamamen performans avantajlarını kullanan servo sürücüden kaynaklanmaktadır. EconPlast kombinasyonu ile birlikte E serisinin maliyeti uygulayama bağlı olarak %50’den fazladır. İlk kez K 2013 Fuarı’nda tanıtılan plastikleştirici teknolojisi ile plastiklerin erimesi çok daha verimli enerji tasarrufu ve plastik reçinesinin daha koruyucu olduğunu ortaya koymuştur. 

BOY İhracat Müdürü  Wolfgang Schmidt “Küçük enjeksiyon üniteleri ile büyük makineler için artan talep fark ettik” belirtiyor. “Müşterilerimizin çoğu küçük birimlerin yüksek enjeksiyon hızları veya ısıya duyarlı malzemelerle daha hızlı malzeme geçişi kullanır. Buna ek olarak, kalıp boyutu genişletilmiş fonksiyon ve çok-bileşenli kullanımına bağlı olarak artmaktadır. Boyuttaki bu artış büyük bağlama barı ve merdane mesafelerinde daha büyük makinelerin kullanılmasını gerektirmektedir. Büyük makinelerle küçük enjeksiyon birimlerini BOY kombinasyonuyla tamamen bu tür bir uygulama giderir. Sıkma kuvveti belirleyici bir faktör değildir ama merdane boyutlarıyla alakalı zaman ve cazip fiyatlı BOY 80 E ve BOY 50 E giderek artan bir talep haline gelmiştir.” 

Kolay kullanım, yüksek hassasiyet

INTERPLAS Fıarı’nda ziyaretçiler için özel bir deneyim de yüksek seviye Procan ALPHA ® 2 kontrol edebileceklerdir. Mobil uç cihazları örneğinde olduğu gibi - kendi kendini açıklayan kullanıcı ara yüzü ve kullanım kolaylığı ile Akıllı telefon, tablet vb - hız ve hassasiyet ve yüksek talepleri karşılamaktadır. 2012 yılında tanıtılan ve çok patentli, bu yenilikçi kontrol, pratik uygulamalarda kendini kanıtlamış ve BOY enjeksiyon makinelerinin standart ekipman parçası haline gelmiştir.

Boy / Almanya