Friday, Sep 20th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Products Teknoloji Yenilik Erensoy’dan, üretim sizden

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTÄ°K ENJEKSÄ°YON MAKÄ°NELERÄ°

Yenilik Erensoy’dan, üretim sizden

 

Erensoy 1926’dan beri acente ve 1964 yılından bu yana da endüstriyel ekipmanlar tedarikçisi olarak, her geçen gün büyüyerek pazarını genişletmektedir. Çırçırlama ve yemeklik yağ çıkarma tesisleri satışına ilave olarak çeşitli paketleme makinelerini projelendirme tecrübesi olan firma, son yıllarda iki markaya odaklanmıştır.

1995 den beri, Dünya çapında 8.000’den fazla makine ve 15.000’den fazla kalıp referansı ile lider marka olan Nissei ASB (Japonya) firması ile, direk PET, PP, PC veya başka hammaddeden Enjekiyon Gerdirmeli şişirme yöntemiyle şişe, kavanoz ve damacana üreten Türk, Bulgar ve Romen müşterilerine, İstanbul ofisinden proje, satış ve teknik destek hizmeti vermektedir. Türkiye’de, halihazırda 55 firma PC su damacanası, yemeklik yağ, şampuan, kozmetik, deterjan vb. PET ambalajların üretimi için çeşitli modellerden 250 adet ASB makinesi kullanıyorlar. 

And & Or (İspanya) firması, şişirme makinalarının arkasındaki boş şişe dizme, torbalama, paletleme makineleri, sızdırmazlık, ağırlık kontrol cihazları ve (dolum hatlarında 25.000 şişe/saat kapasiteye kadar) otomatik taşıma kulbu takma makinelerini üretmektedir. Erensoy, firmanın Balkanlar ve Karadeniz bölgesindeki temsilcisidir.

Erensoy Gıda ve Ambalaj