Friday, Sep 20th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Products Teknoloji Mühendis, teknisyen ve teknikerlere eğitim

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ

Mühendis, teknisyen ve teknikerlere eğitim

 

Entek Teknoloji ve Eğitim işletmelerdeki mühendis, teknisyen ve teknikerlerle tecrübelerini paylaşmaya devam ediyor. Mayıs ayı başında Assan grubun paslanmaz sac sektöründeki temsilcisi Posco Assan GOSB Teknopark bünyesindeki eğitim salonlarında Endüstriyel Elektrik eğitimini gerçekleştirdi. Posco Assan firması üretimde kullanılan makinelerin revizyon ve geliştirmelerini mühendis kadrosu ile gerçekleştirmektedir. 

Bu doğrultuda Entek Teknoloji ve Eğitim firmasından almış oldukları eğitim ile sahasında kullanmış oldukları elektrik donanımları ile ilgili arızaları doğru analiz ederek daha hızlı çözüm üretmek, dışarı bağımlılığı azaltmak, mühendis kadrosunun kalitesini, bilgisini artırmak hedeflenmiştir.  

Entek Teknoloji ve Eğitim düzenlediği eğitimleri ISO9001:2008 standartlarında gerçekleştirilmektedir. Bu doğrultuda eğitim alan katılımcılar ön test ve son teste tabi tutularak başarıları ölçülür. Başarılı olanlara “Başarı Sertifikası”  verilmektedir. Her eğitim sonunda eğitim değerlendirme anketi düzenlenerek müşteri memnuniyeti kayıt altına alınır.

Entek Teknoloji ve Eğitim işletmelerin ihtiyaçlarına özel olarak hazırladığı eğitim müfredatlarıyla sahada çalışan teknik personelin bakım ve arıza konusunda beceri sahibi olmasını hedeflemektedir. Bu doğrultuda yapılan tüm eğitimler %70 uygulama, %30 teori olarak gerçekleşmektedir. 

Entek Teknoloji ve Eğitim