Friday, Sep 20th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Products Teknoloji RPC Interpack’ta ambalaj teknolojilerini tanıtacak

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTÄ°K ENJEKSÄ°YON MAKÄ°NELERÄ°

RPC Interpack’ta ambalaj teknolojilerini tanıtacak

 

Interpack 2014’de RPC etkileyici standı geniş pazar yelpazesi ve yenilikçi ambalaj çözümleriyle katma değer sağlamak için şirketin ve grubun yeteneklerini ve uzmanlığını vurgulayacak.

En büyük uluslararası ambalaj fuarlarından biri olarak, Interpack her müşterinin ihtiyacına göre üretim süreçleri ve geniş polimerlerin seçimiyle hassas ambalaj sağlayan, RPC Grubu’nun çeşitliliğini göstermek için ideal bir platform sağlıyor.

RPC, standında pazar lideri teknolojileri, derinlemesine bilgi ve dizi kilit sektörde nasıl bir fark yarattıkları sergilenecek. 

Havasız spreyler, krem kavanozları, deostickler ve dudak bakım paketleri tasarım ve teknik becerilerin birleştirilmesi gibi örnekleriyle içecek sistemlerini tek hizmet için farklı çözümler içeren gıda ürünleri için uzatılmış raf ömrünü sunmak için bariyer teknolojileri seçimi ve ilaç dağıtım ve dozaj sistemlerindeki teknik yenilikleri sunulacak.

Gözterilecek yeni ürünler arasında RPC Bebo Plastik tarafından geliştirilen Bebo Swing yeniden kapatılabilen, kolay açılan, peynir, margarin ve tereyağı gibi sürülebilir ürün çeşitleri ambalajlarıdır. 

Patentli tasarım çeşitli şekiller için tasarlanmış ve kapatıcı filmi olan ve olmayan ürünler için uygundur. Bebo Swing EVOH uzatılmış ortam raf ömrü için oksijen girişine karşı bir engel oluşturduğu durumlarda tek tabakalı veya çok tabakalı bir PP olarak üretilebilir. Bir ışık bariyeri de ışığa duyarlı ürünler için dahil edilebilir. 

Ve ilaç pazarları için RPC Formatec (basınç ölçülü dozlu inhaler ilaçlar) PMDI’lere olanak tanıyan kolayca inhaler ilaçların alınan doz sayısını geri sayan yeni bir etkin sistemi tanıttı. Tek Doz Sayaç kullanıcıların ilaçları izlemesine olanak sağlarken inhaler ilaçların değişmesi gerektiğinde kullanıcıyı uyarır.

RPC Emballages Moirans sadece 700g ağırlığında ilk BM sertifikalı 20 litrelik konteynırını tanıttı. Yeni 320 serisi, HDPE darbe kalıp, yıllar boyunca şimdiye kadar ilk 800g için 900g den düşük olan 20 litrelik UN kabının ağırlığını ve 700g’ı gördüğü sitesinde devam eden bir geliştirme programının bir parçasıdır. 

Bu, gerekli sağlamlık, güvenli bir şekilde ele almak ve tehlikeli ürünlerin taşıma gücünü muhafaza etmeyi sağlarken bu projenin başarısı için anahtar bir kap üretmek için gerekli malzeme miktarını azaltmak RPC’nin bir yeteneği olmuştur.

RPC Superfos’tan SuperLock ® 24 aya kadar ortam raf ömrü sağlayan, neredeyse var olmayan oksijen iletim oranı için bir conta ile tüm yüzeylerde oksijen bariyerini birleştirir. RPC Superfos ayrıca alüminyum tepsiler yerine evcil hayvan gıda üreticileri için yeni bir paket geliştirdi. Daha uzun raf ömrü, tekrar kapatılabilmesi ve yüksek hızlı dolum sunuyor.

Ayrıca Interpack sırasında, RPC Superfos BORNHOLMS ‘deniz ürünleri için özel oksijen bariyer paketleme için prestijli bir WorldStar ödül alacak. Bornholms, İskandinavya’nın deniz ürünleri bir pazar lideri, kutulardan plastik kutulara, ambalaj çözümlerini dönüştürmektedir. Uzun vadede, Bornholms ve RPC Superfos raf ömrünü üç yıla kadar uzatılabilmeyi beklemesine rağmen RPC Superfos, iki yıllık bir raf ömrü sağlamak için tamamen yeni bir oksijen bariyeri çözümü ile ambalajlarda dört tip geliştirdi. Aynı zamanda, RPC de müşterilerin kapsamlı standart aralıkları boyunca ürün farklılaştırması ve rafta etki yaratmaya yardımcı olmak aynı tasarım ve üretim uzmanlığını nasıl kullandığının altını çizecektir. 

Aynı derecede önemli, karbon azalmaları ve değerli sürdürülebilirlik faydaları sağlamak için üretim yardımı sırasında kilo ve enerji tasarrufu şirketin birçok girişimleri arasındadır. 

RPC / Ä°ngiltere