Friday, Sep 20th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Products Teknoloji Addivant Suudi Arabistan’daki Gulf stabilizatör tesisinin kapasitesini arttırdı

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ

Addivant Suudi Arabistan’daki Gulf stabilizatör tesisinin kapasitesini arttırdı

Addivant Gulf Stabilizatör Endüstrisinin Suudi Arabistan Al Jubail’daki şirketin ortak girişimi ile kapasite artırımının ilk aşamasının tamamlandığını duyurdu. Tamamlandığında engellenmiş fenolik antioksidan üretim kapasitesi ANOX® 20 ve ANOX® PP18 ve fosfit antioksidan ALKANOX ® 240 iki katına (10.500 metrik tona) çıkacak. 

GSI Yönetim Kurulu yeni, yüksek performanslı ürün yelpazesi için artan müşteri talebini karşılamak için yılda 24.000 metrik ton ANOX ® NDB ® ürün hattı üretim kapasitesini genişletmeye devam ettiğini açıkladı.

GSI Addivant ve Zamil Chemplast, Suudi Arabistan’ın önde gelen sanayi üretim şirketlerinden biri arasında bir ortak girişimdir. 

Addivant Ceo ve GSI Yönetim Kurulu Başkanı Peter Smith “Bölgede ilk yatırım yapan şirket olarak 2001 yılından beri Ortadoğu’da müşterilerimiz ile yakın çalıştık. Bugün, GSI antioksidanların tek yerel üretici ve yenilik, arz güvenliği ve toplam değeri ile müşterilerimize destek için kararlıyız. Bugün GSI antioksidanların tek yerel yöneticisidir ve yenilik, arz güvenliği ve toplam değeri ile müşterilerimize destek için kararlıyız” dedi.

“Geçtiğimiz iki yılda Ortadoğu polimer sanayi hızla genişlemesi etkileyici olmuştur ve giderek daha önemli bir rol oynayan alt pazarlardaki ile önümüzdeki yıllarda da devam edecektir.” Smith “Özel katkı maddeleri ve formülasyon yetenekleri ile otomotiv, ambalaj, tarım, inşaat ve yapı ve tıbbi pazarlarda uygulamalarımızla büyüyerek müşterilerimize desteklemeye devam edecektir” şeklinde ekledi. 

Zamil Chemplast Başkanı ve GSI Kurulu Üyesi Adel Alghassab “ALKANOX ® 240, ANOX ® 20 ve ANOX ® PP18 bölgedeki müşterilerine bugünün tercih edilen katkı çözümleri olan ANOX ® NDB ® ile harmanlanmış ürünlerinin temel yapı taşlarını temsil eder” şeklinde belirtti. Alghassab “Ek kapasite ve yeni teknoloji yatırımı yaparak, bu sektördeki büyümenin ve temini ve teknik yenilikler açısından yerel müşterilerimiz için desteğin uzun vadeli bir taahhüdümüzün olduğunu doğrulamış oluyoruz” şeklinde ekledi. 

ANOX ® NDB ® toz çıkarmayan fiziksel formlar dahil çok sayıda polimer katkı sağlar. Bu formlar verimliliği artırmak, üretim maliyetlerini düşürmek, nihai ürün kalitesini geliştirmek ve işyeri sağlığı ve güvenliği artırmak için kanıtlanmıştır. ANOX ® NDB ® kullanmak aynı zamanda bireysel hammadde satın alma, idari ve lojistik maliyetlerini ortadan kaldırır.

Addivant / İngiltere