Friday, Sep 20th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Products Teknoloji İnovasyon lideri Bossar Interpack 2014’de

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTÄ°K ENJEKSÄ°YON MAKÄ°NELERÄ°

İnovasyon lideri Bossar Interpack 2014’de

 

Bossar Packaging S.A Interpack 2014 yılında da son Interpack’taki aynı yerdeki 8b Hol D40 standında yer alacak. 

1992 yılında Barselona’da kurulan Bossar Packaging S.A, sürekli olrak yatay ambalaj makineleri alanında inovasyonlarına yer verdi. BOSSAR şu anda ABD, Hindistan, Çin ve İtalya’da bulunan üretim sitelerinin yanı sıra ABD, Çin, Hindistan, İtalya, Fransa ve Şili’de bazı iştiraklerin kurulmasının da önünü açarak Barselona’da son derece güçlü bir ticari büyüme yaşıyor. 

Interpack Fuarı sırasında BOSSAR birkaç farklı yatay şekillendirme, doldurma ve kapatma yatay paketleme makinelerini sunacak. Tamamen yeni, Ultraclean tesisleriyle tam servo sürücülü yatay makine Interpack fuarı sırasında önceden yapılmış torbalar için yepyeni bir otomatik biçimde tasarımla ilgili çok özel bir gelişme ilan edilecek. Gıda, ilaç, kimya, ev, kozmetik veya kişisel bakım endüstrisi gibi birçok müşterimizin ilgi odağı olacaktır. 

Yukarıdaki yeni gelişmelerin yanı sıra, BOSSAR, dakikada 150-160 poşet hızında çalışan çift yönlü poşet üreten standart yatay paketleme makinesi modeli B 1400’ı gösterecektir. Bu makine, aralıklı full çoklu eksenli servo kutulama makinesi modeli IMS ile entegre edilmiş kartonları bir döner besleyici ile donatılmıştır ve dakikada simpleks dikey 60 kartona ulaşan ve dubleks dikey kartonda da 120 kartona kadar besleyebilir. Fuar esnasında her kartonda 25 poşet üretimi gösterilecek. BMS, tam bir servo makine, dakikada 195 torba hızında takılı bir üst vana ile stantta tripleks torbalar üretecek. Sıvıları doldurmak için üç manyetik akış metre ile tamamlayıp Rockwell PLC, toplam şekil kesme ve tam UltraClean yürütme ile donatılmış olacak. 

BCS-PMP önceden yapılmış torbalar doldurma ve mühürleme için tam bir servo karusel makinesidir. Makine, karusel kaset ve hızlı otomatik servo format boyutu değişimine olanak veren BOSSAR patentli özel taşıma sistemi ile donatılmıştır. Dakikada 60 torba hıza ulaşabilen bu paketleme makinesi dakikada fuar süresince format boyutu değişiminin hızını göstermek için iki farklı formatı ile çalışacak.

Son olarak, model BVH esnek ambalaj malzemeleri için paketleme makinesi tamamen yeni bir konsept, valfler olan veya olmayan torbalar üretmek ve, granül toz veya sıvı ürünleri ile bunları doldurmak için teknolojik bir yeniliktir.

Bossar /Ä°spanya