Friday, Sep 20th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Products Teknoloji Cozzoli Machine Company Interpack 2014 Fuarı’nda

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTÄ°K ENJEKSÄ°YON MAKÄ°NELERÄ°

Cozzoli Machine Company Interpack 2014 Fuarı’nda

 

Cozzoli Machine Company 8-14 Mayıs 2014’de Duesseldorf Almanya’da tartma kapatma  ve trayloading ekipmanları ve dolumlarını sergileyip sunacak. Özellikli makineleriarasında BT15 kaset yükleyici ile birlikte CR200i Rotary Monoblok yer almaktadır. 

CR200i/CWS Rotary dolum, tartma ve kapatma makineleri yüksek hızda (dakikada 400) monoblok doldurma ve ilaç tasarımı Cozzoli CR200/400 ailesine bağlıdır. Endeksleme hareketi tartma modeli CR200i/CWS makinesi dakikada 60-70 şişe hıza ulaşıyor. Üretim ve maliyet tasarrufu özellikleri kompakt bir makine ayak izi ve dolgu için şişenin sürekli kontrolü, tartma ve doldurma fonksiyonları içerir. Makine, hızlı ve kolay değişimler için tasarlanmıştır. Peristaltik dolgu 1 ml 2.5 ml dolgularla daha iyi ±% 1 hacim doğruluğunu sunar. Bu makine 13mm tam yerleştirilmesi ve 20mm standart tıpa ve 13mm kısmi takma ve 20mm stoper yeteneğine sahiptir.

Laminar hava akışını kullanırken, merkezi yıldız tekerleğinin CR200i açık akış tasarımı önemli ölçüde de GMP standartları altında partikül sayılarını düşürür. PLC kontrollü makine steril gereksinimlerini karşılamak için 316 paslanmaz çelik ve medikal silikondan üretilmiş tüm sıvı temas parçaları ile paslanmaz çelik dış vardır. Ayrıca aşağı flakon eliminator, hiçbir kapsayıcı ya da dolgu ve makyaj ve yedekleme sistemlerinin yönü bulunmamaktadır. Bu dolum hattı, tek bir kontrol sistemi kullanacak ve servo kontrollü hareketleri hattı boyunca kullanılmaktadır. 

BT15 Kaset Yükleyici, dolum / tıpalama işleminden sonra tepsilere şişeleri yüklenmesi için tasarlanmış yüksek performanslı makine ağır görevidir. Tamamen veya kısmen takılı stoper, doldurulan şişeler hafifçe 3-taraflı kasetlere yüklenir. Bu makine özellikle birinci sınıf 100 temiz oda ortamında kullanılmak üzere dizayn edilmiştir. Her makinenin özel uygulama için uyarlanmış ve çeşitli tepsi boyutları bulunur. Bir şişe itici tepsinin yükleme genişliğine uyacak şekilde ayarlanabilir. BT15 iki tepsiyi aynı anda tutan bir tezgah ile sağlanmaktadır. Bir tepsi flakon ile yüklenirken, bir operatör boş pozisyona başka bir tepsiyi yerleştirir. Kesme tezgahı, servo motor sürücüsüdür ve geri itilebilir belirtilen yükleme sırasında istenildiği takdirde kalıba izin verir. Tepsi desenler PLC hafızasında saklanır ve satır ve tepsi boyutları ve flakon çapına göre satır sayısı başına şişeleri sayısı dahil gerektiği gibi geri çağrılır.

Laboratuarımız,  Pilot ve Küçük Üretim Ekipmanlarımızı, kurmak işletmek, temiz ve sterilize kolay kompakt tasarımları, masa üstünde geleneksel Cozzoli hassasiyetiyle yapar. Ürünle temas halinde parça ve yenilikçi Cozzoli pompası ve vana tasarımları için 316L paslanmaz çelik kullanımının güvenilirliği ve ürün saflığını sağlıyoruz. PF2-TT Toz Filler ve bizim F400X-SS sıvı dolumunu sergileyeceğiz. 

PF2TT Masa Powder Filler doğruluk, tekrarlanabilirlik ve kolay temizlik için performansı en üst düzeyde teşvik etmek için tasarlanmıştır. Herhangi bir aşındırma parça ile tamamen kapalı bir ürün yol sıfır toz kontaminasyonu sağlar. İnce ayar dolgulu hacimli ayarlama araçları olmadan anında yapılabilir. Bu makine laboratuarlar veya sınırlı üretim tesisleri için idealdir.

F400X-SS Tek Piston Filler yüksek doğruluk ile düşük üretim hızlarında sıvı dolum için makinedir. Temizlemek ve sterilize etmek kolaydır, hafif yağlar, sıvı çözümleri doldurma ve hızlı değişim için tasarlanmıştır. Tamamen monte edilmiş ve kullanıma hazır şekilde teslim edilir. 

Mühendisler, satış, teknik servis ve yönetimi dahil Cozzoli’nin tüm ekip üyeleri standa bilgi vermek için hazır bulunacaklardır. 

Cozzoli / ABD