Friday, Sep 20th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Products Teknoloji Küçük alanda maksimum performans

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ

Küçük alanda maksimum performans

 

Birkaç hafta önceki K2013 Fuarının ardından Chinaplas fuarı (23-26 Nisan 2014 / Shanghai) hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. BOY E1 Salonu J41 Standında fuar süresince iki enjeksiyon makinesini sunacak.

BOY’un dışında 35 E (350 kN sıkıştırma kuvveti) bir servo motor pompası sürücüsü ve çok patentli Procan ALPHA ® 2 kontrolü ile donatılmış, en kompakt XS BOY enjeksiyon kalıplama makinesi gösterilecektir. 

Yakın toleranslar için yüksek hassasiyet

BOY 35E yer tasarrufu desteklenmiş bağlama ünitesi ile tasarlanmıştır. Bu dört bağlı bar makinesi cömertçe aralıklı bağlantı çubukları, merdane mesafesi ve 1.9m2 ayak izi sağlar. Burulma dirençli sıkma sistemi ve yüksek verimli enjeksiyon ünitesi ile çok beğenilen enjeksiyon kalıplama makinesi yakın tolerans gereksinimleri ile hassas kalıp parçalarının üretimi için uygundur.

BOY’un tüm E serisi enjeksiyon kalıp makineleri 24 mm vida çapından isteğe bağlı olarak, yeni EconPlast üniteleri ile donatılabilir. BOY’un bu inovasyondaki asıl avantajı erime aşamasında% 50 oranında bir enerji tasarrufu, kısa başlangıç ve ısıtma süreleri gibi daha net ve hızlı ısıtmadır. Yüksek aşınmaya dayanıklı plastikleştirici birimleriyle malzeme tasarrufu ve çeşitli malzemeleri işlenirken azaltılmış sürtünmeyle daha fazla kullanıcı ikna etti.

Ultra kompakt, güvenilir ve son derece hassas

BOY XS en küçük alanda maksimum performans sağlar. 0,74 m²’lik ayakizi ve 0,1 cm³’den 8,0 cm³’e kadar olan darbe hacmi parçalarıyla yüksek hassasiyetle sürekli bir endüstriyel ortamda üretilebilir. Kapı emniyeti altında entegre bir pnömatikle işletilen yolluk, küçük enjeksiyon makinelerinin çevresel cihazlarla donatılmış olabildiğini açıkça ortaya koyuyor. Makine üreticisi makinenin alanını artırmaya gereksinim duymadan BOY XS için kompakt konveyör ve pigment karıştırma ünitelerini sağlar. BOY 2C XS - BOY XS’nin sıkıştırma birimi olmadan geliştirilmiş ünitesi- verimini ve çok bileşenli teknolojisi içine esnek girişini konvansiyonel bir enjeksiyon kalıplama makinesi ile TANDUM içinde sunar. 

BOY’un yeni programı: Komple otomasyon ekipmanları

BOY İhracat Müdürü Wolfgang Schmidt “Zaten K2013’te de gösterdiğimiz gibi müşteri ihtiyaçlarına göre BOY enjeksiyon makinelerinin karmaşık otomasyon ekipmanlarını sunuyoruzMakinelerimize bu cihazların eklenmesiyle müşteri ihtiyaçlarına daha iyi cevap verebilmekteyiz. Besleme ve kaldırma cihazlarının yanı sıra, BOY XS’de olduğu gibi şimdi de servo motorlar ile donatılmış BOY işleme birimlerini sunuyoruz. Her şey CE uyumlu emniyet muhafazası “da dahil olmak üzere tek bir kaynakta konumlanıyor. ” şeklinde belirtiyor.

Yerel ve Kuzey Çin distribütörü Andeli Co, Ltd, Wolfgang Schmidt’in, yanı sıra diğer BOY Çin distribütörlerinin de, BOY standında umut verici kişilerle buluşmak için sabırsızlanıyoruz.  

BOY / Almanya