Friday, Sep 20th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Products Teknoloji Ishida tartma ve paketlemede son teknojilerini tanıtacak

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTÄ°K ENJEKSÄ°YON MAKÄ°NELERÄ°

Ishida tartma ve paketlemede son teknojilerini tanıtacak

 

Tartma ve kalite kontrol ekipmanlarının yanı sıra atıştırmalıklar ve taze gıdalar için komple hat çözümleri alanında global pazarda liderliğini koruyan tartı ve paketleme ekipmanları uzmanı Ishida Europe, bu yılki İnperpack fuarında bir dizi yeni ürününü tanıtacak. 

Şekerleme, çerez, taneli ürünler ve meyve ve sebze, et ve kümes hayvanları paketlemesinde küçük kemikleri tespit edebilen yeni bir X-ray sistemi, aperatifler için yeni tartı / BagMaker kombinasyonları ve taze et ve kümes hayvanları için tam bir paketleme hatlarında son gelişmeleri gibi alanlarda birçok yeni multihead terazilerini tanıtacak. 

Ishida’nın farklı sektörlerdeki uzmanlık alanını vurgulaması için stand 4 bölüme ayrılacak. 

Tartma çözümlerinde şirket aynı torbaya boşaltılabilen sekiz farklı ürüne kadar karıştırma kapasitesine sahip RV aralığından 32-başlı karıştırıcı tartısını açıklayacak. Ya da yüksek hızlı bir paketleme makinesi içine tek bir ürünün boşaltılması için ve şekerleme, fındık, dondurulmuş gıda gibi yüksek hızda çoklu bölmeli uygulamalar için idealdir. İkinci yeni bir gelişme tartı ve taneli ürünlerin ambalaj için daha yüksek hızları ve rakipsiz doğruluğu sunan öncü Cutgate terazisinin bir dairesel versiyonu olacaktır.

Terazileriyle operatörlere ve hat yöneticilerine tartı operasyonunda daha fazla esneklik sunmak için Ishida’ya gelen tablet kontrol yazılımı ile donatılmış olacak.

Kalite Kontrol için yeni ekipman filetolarındaki kemik tespiti için bir X-ışını sistemi içerir. IX-G2-4027-H et ve kümes hayvanlarındaki küçük kemikleri bile saptamak amacıyla algılamayı üst düzeyde sunuyor. Ishida da belirtilen ağırlıklarına göre yüksek hızda dereceye Ishida tartım teknolojisini kullanır, et ve kümes hayvanları istifleme ve derecelendirilmesi için FLEX-Greyder geliştirilmiş bir versiyonu, paket başına asgari ağırlık veya sayısını gösterecektir.

Snacks Çözümleri bölümünde, Ishida azaltılmış hızlı yatırımıyla aperatif ambalajları için ekonomik, orta hızlı çözüm sunan yeni bir giriş seviyesi tartısı / BagMaker kombinasyonunu gösterecektir. Ayrıca gösteri patates cipsi için dakikada 140 torba hızını sunmak için ikiz döner aperatif bagmakers ile birlikte ideal gelişmiş Ishida RV aralığından 18-başlı modeli olacak. Bu hat üzerinde, gösterilen diğer ekipmanların etkin bir kalite kontrolü için Ishida sızdırmazlık test cihazı, DACS-G tartı kontrolü ve IX-GA X-ray sistemi olabilir. Perakende hazır ürün sergileme çözümü sağlayan Ishida gelişmiş Şerit Paketi Aplikatörü de olacaktır.

Başka bir yeni sistem ürün kırılmasını en aza indiren çubuk şeklindeki çerez ürün üreticilerinin taşıma verimliliği ve paketleme hızını en üst düzeye çıkarmak için tuz stick ambalaj için olacaktır. 

Buna ek olarak, Ishida ultrasonik BagMakerlarını gösterecektir. Ultrasonik teknoloji molekülleri karıştırmak için filmin titreşmesine neden olan ve paketi kapatmak için gerekli olan ısıyı oluşturmak için ultrason kullanır. Daha az enerji gerektiren ultrasonik teknik, daha güçlü ve daha tutarlı bir sızdırmazlık sağlar. Önemli ölçüde film kullanımı, torbaların sızdırmazlık derinliği sonunda tipik olarak 10mm’den 3mm’e arka mühürde 13mm’den 6mm’e küçültüldükten sonra esas olarak daha az kullanır. 

İki tam bir paketleme hattı çözümleri standı Fresh Çözümler bölümünde görücüye çıkacak. İlk anda ürünün iki ayrı hattının işleyebilirliği bölünmüş çift şeritli tepsiyi mühürleyen, X-ray sistemi ve örnek paketleyici ile birlikte 16-başlı RV tartısı yer alacak. İkinci olarak QX-775 tepsisiyle Ishida’nın gelişmiş Roto-dozajlayıcılarıyla birleştirerek fiyat etiketleyiciyi ve Ceia metal dedektörleri ve mühür testini ve görme sistemini entegre edecek.

Ishida / Ä°ngiltere