Friday, Sep 20th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Products Teknoloji Thermalite PET kavanoz

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ

Thermalite PET kavanoz

 

APPE’nin THERMALITE ® sıcak dolum ve pastörize PET kavanozu 2013 Horners Bottlemakers Ödülü’nü kazandı. 2002 yılında kurulan, ödül töreni Horners’ın Worshipfull Şirketi ve İngiliz Plastik Federasyonu tarafından ortaklaşa yürütülmektedir. Herhangi bir işlem ile plastik şişe, kavanoz veya boş kap üretiminde tasarım, üretim ve malzeme, ticari başarı ve tasarımda kanıtlanmış önemli içerikleri ile yenilikçiliği kutluyor. 

THERMALITE® kavanoz 95 °C’ye kadar sıcaklıkta doldurma ve işleme dayanabilir ve cam gibi daha geleneksel ambalaj biçimleri üzerinde kolaylık ve sürdürülebilirlik faydalarını çeşitli gıda üreticileri ve perakendecilere sunuyor. 

Sürdürülebilirlik açısından, kavanoz, dolum öncesi ve sonrasında taşıma maliyetlerinde büyük tasarruf sağlayarak küçük bir ayak izine sahiptir ayrıca camdan eşdeğerleri kadar % 85 daha hafiftir. Aynı zamanda tamamen geri dönüştürülebilir. Buna ek olarak, kavanoz dolum işlemi sırasında daha az enerji kullanarak, hem gürültü seviyesini azaltır hem de kırılma riski oldukça düşüktür. 

Aynı derecede önemli, hafif ve kırılmaz yapısı sayesinde tedarik zinciri boyunca ve evde güvenlik ve kolaylık sağlar. Tüketiciler için, kolay kullanım ve boşaltma sağlar, standart metal çevir-aç kapatma tekniğiyle kolay açılmasını ve kapanmasını sağlar. 

Perakendeciler ve marka sahipleri için, PET netliği ile mutfak sosları dahil olmak üzere, pesto, domates bazlı ürünler, salamura sebze, çeşni reçelleri ve meyve püreleri gibi geniş bir ürün yelpazesi için raflarda mükemmel bir etki oluşturur. Ayrıca, ürün yerleşimi için yeni fırsatlar sunarken cama göre PET kavanozun küçük ayak izi sayesinde, aynı raf alanı içine birim olarak daha fazla ürün dahil edilebilir.

Horners Ödülleri Komite Başkanı David A Williams “Yenilikçi ve detaylı ürün tasarımı sunan kavanozların proses inovasyonu ve kontrolünü gösterdiğini hissettim” dedi. 

THERMALITE® kavanoz zaten bu yıl çok sayıda ödül kazandı. Actualidad ECONOMICA dergisi tarafından İspanya’nın en iyi 100 fikirlerden biri olarak adlandırılan ve Highly Commended Gıda Starpack Ödülleri sertifikaları, ve Çevre ve Sürdürülebilirlik kategorilerinde iki ödül aldı. 

APPE İş Geliştirme Direktörü Mike Hanratty “THERMALITE® bugüne kadar elde ettiği başarı ve tanıma ile aynı zamanda değerli sürdürülebilir ve pratik faydalarının yanında mükemmel markalaşma fırsatları sunan daha modern bir paket biçimi sağlayarak, kavanoz piyasasında etkisini gösterdi” dedi. 

Şuanda THERMALITE® geliştirilmiş daha fazla şekil ve boyutları ile yuvarlak ve sekizgen tasarımları 720ml ve 370ml için dört ebatta kullanılmaktadır. 

Appe / İngiltere