Friday, Sep 20th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Products Teknoloji Hızlı ve esnek yeni greyder

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTÄ°K ENJEKSÄ°YON MAKÄ°NELERÄ°

Hızlı ve esnek yeni greyder

 

Ishida Europe, et ve kümes hayvanları istifleme ve sınıflandırmanın geniş bir uygulama yelpazesi için akıllı, kolay kullanımlı bir çözüm tanıttı. 

Yeni Ishida FLEX-Greyder farklı özelliklerde çeşitli sınıflarda ürün yapabiliyor ve mükemmel hassasiyeti ile yüksek hızda çalışmasını sağlamak için Ishida’nın kanıtlanmış yüksek performanslı tartım teknolojisini kullanıyor. Uygulamaya bağlı olarak, dakikada 120 paket elde edilebilir. 

Derecelendirme belirlenen ağırlıkları minimum ağırlık veya sayı olarak paket başına gerçekleştirilebilir. Ayrıca, tolerans ve öncelikleri ile hedef istifleme sağlayabilir. Dokunmatik ekranlı uzaktan kumanda ve kolay temizlenebilen, açık çerçeve tasarımı aracılığıyla temizlik işlemleri ve ürün değişimleri için kesintilerini en aza indirerek, en zorlu ortamlarda bile güvenli çalışmasını sağlar. 

FLEX-Greyder herhangi bir uygulama için uygundur ve kolayca mevcut işleme ve paketleme hatlarına entegre edilebilen modüler bir tasarıma sahiptir. 

FLEX-Grader et, kümes hayvanları ve balık işlemleri gibi her türlü ürünler için komple anahtar teslimi ekipman tedarikçisi olarak Ishida’nın konumunu pekiştiriyor. Şirket, bireysel müşteri ihtiyaçlarına uygun komple hat çözümler bulma yeteneği ile multihead terazileri, otomatik ağırlık kontrolleri, mühür testleri ve X-Ray kontrol sistemleri dahil tüm makineleri ile tam bir proses yelpazesi sunmaktadır.

Ishida / Ä°ngiltere