Friday, Sep 20th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Products Teknoloji Appe şişesi Oji’nin sürdürülebilirlik mesajını destekler

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ

Appe şişesi Oji’nin sürdürülebilirlik mesajını destekler

 

PET Ambalaj uzmanı Appe Oji’nin en ‘sürdürülebilir’ fonksiyonel meyve suyu için çevre dostu ve %100 geri dönüşümlü PET (rPET) şişe üretimi için Oji ve Hero ile çalıştı. 

Oji meyve sularının farklı meyveler ve sağlık yararlarına sahip dört farklı çeşidi bulunuyor. Tüm antioksidanlar, lif, magnezyum ve C vitamini içeren besinlerin yanı sıra çeşitli hafif enerji desteği sağlamak için yeşil kahve çekirdeklerinden oluşan kafein içerir. APPE’nin rPET malzemesi sürdürülebilirlik, çevresel ve sosyal konulara gösterdiği özen odaklı Oji’nin güçlü çevre ahlâki için ideal bir seçim oldu. 

Yeni şişe kapalı devre geri dönüşüm sistemlerine ulaşmak için ve daha sonra yeni bir %100 rPET şişe için yeniden kullanılabilir marka olanağı sağlıyor. Yakma ve israfı ortadan kaldırılması ve TerraCycle programı ile Oji işbirliğine mükemmel uyum sağlıyor. Aynı derecede önemli, bir başka özelliği ise şişenin soğutulmuş içeceklerin ısısını tutarak, enerji tüketimini önlüyor ve koruyucu içermeyen içecekler için altı aylık bir raf ömrü sağlıyor. 

Paketin geliştirme ve üretimi Appe siteleriyle yakın işbirliği içermektedir. Şirketin in-house tasarım ekibi 100 ml şişe için preform tasarladı ve aynı zamanda fiziksel görüntüsü konusunda çok ciddi yaratıcı görüntüye sahiptir. 

rPET malzeme Beaune, Fransa’da, APPE Belçika’da üretilen şişelerin işlemlerini tamamlamak için Hollanda’da Hero dolum işlemine verilen şişeler APPE’nin geri dönüşüm tesisi tarafından sağlanır. Hero marka odaklı gıda tüketicileri grubu dolum ve raf ömrü operasyonun raf ömrü boyutu için Oji ve APPE ile yakın bir şekilde etkileşim içindedir. 

APPE’den Silvie Willemsen “Hero ve Oji firmalarının her ikisiyle çalışmaktan ve sabit sürücünün bir parçası olmak için sürdürülebilir bir marka olmaktan mutluyuz. Yeni şişe, kapsamlı geri dönüşüm tesislerimizde, kapalı devre geri dönüşüm gereksinimlerini karşılayacak bir marka sağlayabilen rPET malzemelerimizin bir kanıtıdır.” dedi.  

Appe / İngiltere