Friday, Sep 20th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Products Teknoloji GRAVIX – Güvenilir ve rakipsiz dozajlama hassasiyeti

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTÄ°K ENJEKSÄ°YON MAKÄ°NELERÄ°

GRAVIX – Güvenilir ve rakipsiz dozajlama hassasiyeti

 

DGM GRAVIX gravimetrik dozajlama serisi, Moretto tarafından, en zorlu çalışma şartlarında ve yüksek titreşim bulunan imalat ortamlarında bile, en yüksek dozajlama hassasiyeti ve kaabiliyeti ile çalışmak üzere geliştirilmiştir. 

Bu seri kapsamında, sektördeki en küçük 6-istasyonlu ünite ile özellikle PET-flake (levha kırığı) proseslerinde kullanılmak üzere geliştirilen; 5.500 kg/saat kapasiteli dünyanın en büyük dozajlama ünitesi bulunmaktadır. 

Gravix serisi, 1000 farklı model seçeneği ile, 30 kg/saat ÷ 12.000 kg/saat (12 ton/saat) arasında dozajlama kapasitesi sunabilen; 12 farklı komponente kadar dozajlama kaabiliyeti olan eşsiz bir seridir.

Ünite ana gövdesi ile temas etmeyen serbest tartım istasyonu algoritması sayesinde, Titreşim Bağışıklık Sistemi (VIS)’ne sahiptir ve titreşimlerden etkilenmez. Direkt olarak şişirme makineleri gibi yüksek titreşimle çalışan proses makinenizin boğazına bağlanarak çalıştırılabilir. Reaksiyon süresi, standart dozajlama ünitelerinden 50 kat daha hızlıdır. 

Yüksek hacimli ve farklı amaçlar için geliştirilmiş hazne yapıları sayesinde, toz malzeme, flake (levha kırığı) ve kırma malzeme kullanılan işletmeler; yüksek sıcaklıktaki prosesler; antistatik, antikorozyon özelliği istenen işletmeler ve kurutulmuş sıcak hammadde dozajlamak istenen prosesler için çok yönlü ve çok amaçlı ünitelerdir. Dozajlama hazneleri, alet gerektirmeden kolay şekilde çıkarılabilir, temizlenebilir. Her yönü ile ulaşılabilir ve denetlenebilir. 

Özel patentli double eyelid shutter (göz kapağı modeli) sistemi, serbest tartım istasyonu, Rotopulse mikro dozajlama sistemi gibi teknolojik artıları, Gravix ünitesini mükemmel kılmaktadır. Operatör dostu Renkli Super Easy Touch View (Dokunmatik Kontrol Paneli)  sayesinde, kullanımı ve yönetimi çok kolaydır. Çift etkili karıştırma mikseri sayesinde sürekli homojen karışım elde edilebilmektedir. Dijital teknolojisi sayesinde, hassas ve hızlı tartım çevrimi garanti edilmektedir.

Gravix, Moretto’nun patentli ürünleri arasındadır.

Tolga BOSTANCI

Moretto Turkey