Friday, Sep 20th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Products Teknoloji DİBAPOWER polietilen şhrink ve torba naylon üretimi

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTÄ°K ENJEKSÄ°YON MAKÄ°NELERÄ°

DİBAPOWER polietilen şhrink ve torba naylon üretimi

 

1998 yılında ambalaj sektörüne adım atan Atilla Işık çeyrek asrı aşan birikimi, yeniliğe açık dinamik ruhu ve üretimindeki başarısıyla Türkiye’nin önde gelen ambalaj üreticileri arasında 2013 Şubat ayında Konya Büsan Organize Sanayide Diba Ambalajı kurmuştur. İleri teknoloji ile donatılmış üretim tesisi ve alanında uzman deneyimli kadrosuyla köklü bir kurum geleneğine sahip olan Diba Ambalaj kısa sürede üretim kapasitesini genişletti. 

Diba Ambalaj, yasal yükümlülükleri, kalite yönetim şartları, hijyen ve sanitasyon kuralları çerçevesinde üretimini gerçekleştirmektedir. Kaliteli, güvenli ve sağlıklı ürünler üretmeyi prensip olarak benimsemiştir. Personel eğitimlerini ön planda tutarken, devamlı teknolojik gelişim takibi ile ürünlerini en ekonomik şekilde, müşteri memnuniyet, ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda üretmektedir. İnsan sağlığı ve çevreye saygıyı temel hareket prensibi olarak kabul eden Diba Ambalaj kalite yönetim sistemini de sürekli iyileştirerek bütün bu koşulları, Kalite Politikası olarak benimsemiş ve uygulamaktadır.

Müşteri grubu ve sektörler

Baskılı baskısız, Bobin ve Torba olarak Opp, Cpp, Metalize, Pearlize kısacası BOOP film grubunda, Bisküvi, şekerleme, çikolata, kuruyemiş, cips, dondurma, bakliyat, baharat, unlu mamüller, tarım ve gübre müşterileri.

Dibapower polietilen naylon grubu,

Baskılı ve baskısız bobin şhrink ve torba kullanan tüm firmalar power ürünümüzü kullanabilirler, başlıca sektör sayarsak, su, cola, soda, bisküvi, unlu mamuller, halı, otomotiv, buzhane, tarım, gübre, küspe, slaj, kısacası sayamadığımız ve naylon kullanan tüm sektörlerimiz.

DÄ°BAPOWER Polietilen Naylon

Günümüzde tüm şehirlerde irili ufaklı birçok polietilen üreticisi bulunmaktadır ama önemli olan herkesin ürettiği ürün değil özel spesifik ürünler üretmek olduğundan dolayı ve Ar&Ge çalışmaları sonucu, 2013 yılında yeni fabrikanın kurulmasıyla birlikte makine parkurunu genişleterek yeni yatırımlar gerçekleştirdiler. Bu yeni yatırımlarla 1 yıllık araştırmayla geliştirilen özel formüllerle üretmiş oldukları, DİBAPOWER Polietilen Naylon baskılı ve baskısız şhrink ve torba olarak ürün portföyüne girmiş oldu.

DİBAPOWER polietilen özellikleri

Kullanmış olduğunuz PE. Şhrink veya torba ambalajlarınızın micron her ne ise %30 ile 60 arası micronu düşürüyor / inceltiyor, daha parlak ve daha mukavemetli olduğundan dolayı, siz müşterilerimiz aldıkları PE. şhrink ambalajı kilogram olarak alıp, adet veya metre kullandığınızdan dolayı, çok daha uygun hale gelmiş oldu. Kullandığınız veya diğer klasik polietilenler yırtılma, kopma, darbelerine karşı dayanıklılğı %18’dir.  DİBAPOWER dayananıklılığu ise % 84’dür. Zorlamayla esner çok çok zorlamayla kopar. (Kopma ve yırtılma şiddeti, microna göre değişmektedir.)

Kilogram bazında örnek

Firmanızın aylık ortalama 3000 kg. PE ambalaj tüketimi var ise, DİBAPOWER kullandığınızda ortalama %50 micron düşürmüş olduğumuzda firmanız aylık 2000 kg. kullanmış olacaktır. 2000 kg kullanımınızda DİBAPOWER’dan 1333 kg. yeterlidir.1000 kg kullanımınızda DİBAPOWER’dan 666 kg yeterlidir.

Şhrink makinelerinizdeki ısı ayarlarından tasarruf

Şhrink makinenizde ISI AYARLARINI, kullanmış olduğunuz mevcut ısılardan 5-15 derece Düşürerek enerji tasarrufu da sağlamış olacaksınız ve yürüme bandı hızı biraz daha devirli çalışacaktır. Ayrıca ısılarınızda bulunan teflonlarınızı sık sık temizlemeyecek ve değiştirmek zorunda kalmayacaksınız. 

Sonuç itibariyle, DİBAPOWER PE kullanmakla, hem doğayı korumuş hem de çocuklarımızın geleceğini tehlikeye atmayarak daha sağlıklı bir nesil yetişecektir.

Diba Ambalaj

Atilla Işık