Friday, Sep 20th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Products Teknoloji Albis Plastik PPS bileşiklerini sunar

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ

Albis Plastik PPS bileşiklerini sunar

Albis’in kendi portföyünden Torelina ürünleri yüksek performanslı plastikleri linear PPS bileşiği ile TEDUR’a bağlanmıştır. Uzun yıllar boyunca ALBIS PLASTİK GmbH, Hamburg, lineer polifenilen sülfit (PPS) bileşikleri alanında kalite gereksinimlerini en yüksek derecede bir araya getirdi: Son derece yüksek mekanik özellikleri sayesinde şirketin kendi ürünü TEDUR, özellikle karmaşık kullanılır uygulamalarda öne çıkıyor. 

Aynı zamanda, teknik termoplastik dağıtım ve bileşik için uluslararası uzman şimdi müşterilerine BES bileşikleri alanlarını da sunabilir. Bunlar daha iyi performans sağlaması nedeniyle cam elyaf  % 40 ya da cam elyaf / mineral % 65 ile PPS standart uygulamaları alanında kullanım için son derece uygundur. 

ALBIS PLASTİK, dünyanın önde gelen PPS üreticilerinden biri olan PPS Japon TORAY Grubu ile yaptığı dağıtım ortaklığı sayesinde aralığını genişletmiştir. Bundan sonra kendi alanında PPS bileşikleri TORELINA A504X90 ve TORELINA A310MX04 ALBIS Sevkiyat programının bir parçası haline gelmiştir. Bu Batı Avrupa’yı aynı zamanda Balkan ülkeleri ve Russia dahil olmak üzere Doğu Avrupa’da büyüyen pazarlara hizmet eden en kapsamlı işbirliğidir. Buna ek olarak, ALBIS müşterileri proje gereksinimlerini karşılamayabilmek için PPS polimer esaslı TORAY kadar TORELINA türlerini de sipariş edebilecektir. 

ALBIS PLASTİK yaklaşık yüzde 8 bir büyüme oranına sahip olan ve giderek artan küresel talebi karşılamak için PPS ürün yelpazesini genişletti. Özellikle otomotiv ve elektronik sanayinden TEDUR ve TORELINA için yüksek bir talep var. Yüksek sıcaklık ve biçim stabilitesi, kendi direncine ek olarak yağ ve kimyasallara karşı mükemmel direnci de kendi yüksek sertliği ve sertlik özellikleri sayesinde dikkat çekiyor. TEDUR ve TORELINA’ın dinamik esnekliği, az su emme ve hafif akışkanlığı, geniş işleme penceresi sayesinde üretim süreçlerinde kullanımı kolaydır.

Tamamlayıcı uygulama kapsamları

Mükemmel malzeme özelliklerine bağlı olarak Albis Müşterileri TEDUR’u karmaşık uygulamalarda, motorlarda, otomotiv sektöründe ön veya halojen lambalar için lamba reflektöri veya pompa parçaları ve makine mühendisliği sektörü için entegre mil contaları üretiminde kullanırlar. Gelecekte kollara ayrılmış PPS bileşiklerinin özelliklerini ihtiyaç duyulan her yerde dağıtım ortağı TORAY PPS bileşikler için TORELINA A504X90 ve TORELINA A310MX04 (PPS GF/MR65) kullanılacaktır.

İşbirliği yeni pazarlar açtı

TORAY Grubu Satış ve Pazarlama Başkanı Ingo Maier vurguluyor ““ALBIS PLASTİK yüksek kaliteli polimer ürünler için bir üne sahip. TEDUR ile bağlantılı olarak özellikle, sahip olduğu değerli teknik know-how ve BES alanında uzmandır.” “Örgütsel yapısı ve Avrupa pazarında konumunu sayesinde, ALBIS PLASTİK hedef pazarlara ürünlerimizi getirmek için ideal bir dağıtım ortağı olduğuna inanıyoruz.”

ALBIS PLASTİK GmbH Yöneticisi Söhnke Müler “TORAY BES sektöründe dünyanın önde gelen üreticilerinden biridir. Bu yeni işbirliği, ürün portföyünün stratejik genişleme temsil ve teknik bileşikleri için bir uzman olarak pazar konumunu iyileştirmeye temel oluşturur” diyor. “Bu yeni dağıtım hakkını bize artan talebi karşılamak ve tek bir kaynaktan tüm müşterilerimize ürünler sunmamızı sağlayan, PPS sektöründe bizi daha ilgi çekici hale getirmektedir. .”

Albis Plastik / Almanya