Friday, Sep 20th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Products Teknoloji Brown Machine K 2013 Fuarı’nda yeni VersaForm FTS - 760 Thermoformeri tanıttı

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ

Brown Machine K 2013 Fuarı’nda yeni VersaForm FTS - 760 Thermoformeri tanıttı

 

Brown Yeni VersaForm sürekli Termoform hattı global plastik termoform şirketlerinin üretim ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak tasarlandı. VersaForm daha akıllı bir makinedir... Daha fazla kontrol, güç, dayanıklılık, kullanım kolaylığı ve az yer kaplayan ayak izi ile tasarlanmıştır.

Brown Machine geleneksel olarak geniş termoform alanlı, yüksek kapasiteli sürekli thermoformcuların önde gelen sağlayıcısı olarak kabul edilir. Bu yeni VersaForm sürekli modeli bir çok tecrübe edinilmiş teknik gelişmeleri entegre etmiştir. Kalıplama alanı 762mm x 570mm ( 30.0 “ x 22.4 “ ) olan makine hem FT (Form / Trim) – MAKİNE İÇİN ŞEKİL ve KESİM, ayrıca FTS (Form / Trim/ Stack) – MAKİNE İÇİ ŞEKİL – KESİM- İSTİFLEME seçenekleriyle sunulmaktadır. Standart özelliklerinden biri yerinde termoform ve kesme ve ikinci basamak kesme opsiyonlarıyla bulunmaktadır.  Bu yeni hat özellikle Avrupa, Rusya, Latin Amerika, Güney Amerika, Pasifik Kıyıları ve Orta Doğu pazarları üretim ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlandı.

Gıda paketleme, tıbbi ambalaj, perakende ambalaj ve diğer artan küresel taleplere göre VersaForm uygun tasarlanmış ve müşteri gereksinimleri için ölçeklendirilmiştir. Yeni özellikler şunlardır: 

• Termoform alanı global üreticilerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek büyüklükte

• Üretimde değişken ihtiyaçlarını karşılamak için daha hızlı bir kalıp değişimleri, daha hızlı üretim başlatma ayarları özellikleri ile tasarlanmıştır

• Kalıp kapama yükseklik ayarları mevcut kalıp takımlarını karşılamak için tasarlanmış

• “Form -down “ termoform işlemi

• “Termoform/ yerinde kesme “ ve “termoform / ikinci istasyon kesme “ yetenekleri

• Küçük makine ayak izi

• Metrik boyutlar ve metrik bağlantı elemanları

•Komponentler tanınmış tedarikçilerden kullanılmış 

• Rekabet edebilecek fiyatlarda ve kaliteli parça ve hizmet ile desteklenmektedir

VersaForm aslında Brown’ın geniş tablalı Quad Serisi ® makinelerde geliştirilen aynı teknolojik özellikleri taşımaktadır.  QUAD SERİSİ yüksek kaliteli performans ve güvenilirlik içeren makine ABD’de  termoform alanında teknolojik gelişmeler yansıtan çok iyi tanınmış bir makine haline gelmiştir.

Ortak özellikler şunlardır:

•Bağımsız Termoform / Kesme / Yukarı istifleme istasyonları doğru konumlandırma için tek parçalı ana monte ve tam bağımsız makine sistemi sağlar.

• Quad Serisi tasarımı form ve kesme istasyonları daha hassas ve tutarlı termoform parça üretimi sağlamaktadır. Bu yenilikçi tasarım servo tahrikli üst ve alt plakalar ile lineer yataklar ile köşelerden yataklanmış dört adet makas sistemi içermektedir. Plakalardaki esnemelerin önüne geçmek üzere makaslar staratejik olarak petek şeklinde tasarlanan plakaların üzerinde yerleştirilmiştir. Bütün aşırı yükler simetrik sürücü yükü olarak makas birleşim noktaları ve sürücü sistemi tarafından elemine edilmektedir.

• Üst plaka için kullanılabilir olan bağımsız kayar vidalı üçüncü hareket teknolojisi malzeme dağılımını düzeltmekte, başlangıç hatalarını azaltmakta ve daha iyi parçalardan oluşan, hızlı ve düşük malzeme hurdası ile üretim anlamına gelen bir üretim penceresi sunmaktadır. 

• İki Kesme yöntemi tasarım içinde standart olarak gelir. İlk yöntem form ve kesim istasyonlarının aynı bölgede 40 ton ( 70 ton opsiyon ) bir standart  kesme kuvveti ile kesim yapmasıdır.  Diğer yöntem ise 70 tonluk bir kuvvet ile form vermeden bağımsız olarak kesme yapılmasıdır. 

• Tescilli entegre Smart Control yazılımı sayesinde kullanıcı dostu makine kontrol arabirimi sağlanmakta ve makine, fırın kontrolü, hareket ve servo kontrolleri için hassas makine performansı elde edilmektedir. Smart Control yazılımı operatörlerin termoform süreci boyunca en iyi performansı elde etmesi için  makine zekası kullanımını sağlamaktadır. Yazılım, sorunları önlemek için otomatik olarak uygun operasyonel ayarlamalar yapmak için makine sağlayan sistem performansını iletişim kurar ve performans dışı işlemleri bir uyarı sistemi ile haber verir ve izler, önleyici bakım ihtiyaçlarını bildirimler halinde  gönderir .

• Çift Yüksek Torklu Servo Elektrik İndeks Sistemi her raya monte edilmiş bağımsız motorlar içermektedir, bu motorlar üstün pozisyon hassasiyeti için elektronik olarak birbirine bağlanmıştır. Bu sistem aynı zamanda indeks miline sarma olayını ortadan kaldırır . Motorlar termoformun çıkış tarafına yerleştirilmiştir, bu şekilde zinciri zincir rayları yönünde çekerek malzemenin düz kalmasını ve indekste herhangi bozulma olmamasını sağlarlar.

•Tam açık istiridye kabuğu tipi fırın dengeli fırın sıcaklık profil konfigürasyonu. Panel ısıtıcılar malzeme akış yönüne dik ve paralel olarak yerleştirilmiştir, bu şekilde önden arkaya ve bir taraftan diğer tarafa sıcaklık profil hassasiyeti sağlanmaktadır. 

•Tamamen ayarlanabilir üst ve alt su soğutmalı plakalar fırın girişi ile beraber yerleştirilmek üzere hazırdır. Bu dengeli bir sıcaklık profili mükemmel hassasiyet sağlamaktadır.

• X-Y-Z kesim ayarları, servo üst istifleme ve servo valfler  gibi birçok servo özellik sunulmaktadır.

• CE uygunluk

Brown Machine Y.K.Başkanı Bryan Redman diyorki , “ ABD dışındaki çeşitli pazar segmentlerinin ekipman ihtiyaçları hakkında hassas bir çalışma yaptık. Bu çalışmanın sonucunda global metodlar kullanan bir termoform sistemi tasarladık, bu aynı zamanda üretim ölçeğini belirliyor ve servis ve bakım kolaylıklarını içermektedir. Brown Machine en üst teknolojileri barındıran ve dünya genelindeki pazarın taleplerine hitap edecek olan VersaForm serisini sunmaktan gurur duyar .”

Bütün bu özellikleri bir araya getirdiğiniz zaman karşınıza 2013 VersaForm çıkacaktır, kompakt, güçlü ve global marketin taleplerini karşılamak üzere hassas olarak tasarlanmış yüksek hızlı devalı termoform makinesi. 

1952 yılından bu yana, Brown Machine LLC , Beaverton, Michigan, ABD dünya çapında gelişmiş termoform teknolojileri ve teknolojik makineleri ile tanınmaktadır. Brown komple devamlı ve kesim levhalı termoform hatları ve bunların kalıp ve aksesuarlarının mühendislik ve üretim hizmetlerini yerine getirmektedir. ABD’deki ilk termoform makine üreticisi konumundadır. Brown geçtiğimiz 61 yıl içerisinde termoform alanında en önemli gelişmeleri tasarlayıp üretmiş ve dünya genelinde 65 ülkede çalışan makinelere sahiptir. 

Brown Machine                              

Mr. Jim Robbins