Friday, Sep 20th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Products Teknoloji Ishida’dan fasulye filizi için hijyenik ve hassas çözüm

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ

Ishida’dan fasulye filizi için hijyenik ve hassas çözüm

 

Fransa’nın en büyük Fasulye filizi üreticisi, Heng Sieng SA, hızlı ve doğru tartım ile yumuşak ve hijyenik taşıma için gerekli kombinasyonu sağlayarak iki Ishida çok başlı terazi kurulumu ile ambalaj çalışmasını otomatik hale getirdi. 

20 yıl önce kurulan, Heng Sieng SA Asya’dan maş fasulyesi tohumları ithalatı yapar ve kaliteli taze fasulye üretmek için tohumları filizler. Şirket iyi bilinen Sojalor markası ile Avrupa çapında önemli bir tedarikçi için yerel yemek ticaretine hizmet eden sanayiye dönüştürdü ve Ishida tartıları geçişte önemli bir rol oynadı. Bugün, şirket 5milyon Euro’luk bir ciro ile yılda 7200 ton üretim gerçekleştiriyor. 

Heng Sieng CEO’su Sayın Ly ambalaj aşamasını otomatik hale getirmeye karar verdiğinde, hassas ürünün hasar görmesini önlemek için yüzeylere temas  etmemiş filizler için  çıtır tazeliğini kolaylıkla koruyabilecek bir yöntem aradı. 

Heng Sieng Bakım Müdürü Sayın Raphaël Dupont’un dediği gibi, “Ishida’ya gitmesinin en doğal nedeni de bu.” 

Ishida CCW-R-214-WS-50-WP özellikleri paslanmaz çelik, desenli bağlantı parçaları,  yapışmasını engelleyen büyük (5L) çift taraflı açılış hazneleri hunisi tartma havuzunda ürünün kesin transferi sağlar ve oluğu boşaltmak için hazne ağırlığını kaynaklanabilecek yırtılma ve darbelere karşı korur. 

İki terzi de dikey torba yapıcıları üstünde taşıma köprüsü üzerine monte edilmiştir ve havadaki asansör tarafından beslenir. Hızları - 500 gr için dakikada 80 torba ve 4 kg için dakikada 35 torba- şuanda torba yapım performansı kontrol altında tutuluyor fakat elde edilen verim mevcut ihtiyaçlar için oldukça verimlidir ve artan talebi işlemek için bol bırakır. 

Aynı derecede önemli, su geçirmez gövdeleri ve kolay temizlemek için çıkartılabilen gıdayla temas eden parçaları ile teraziler, tasarımı tüm işlem boyunca uygulanan HACCP kurallarına uygun olarak, Heng Sieng firmasının en sıkı hijyen önlemlerinin önemli bir parçasıdır.

Ishida / İngiltere