Friday, Sep 20th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Products Teknoloji Kavranabilen ambalaja yeni bakış açısı

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ

Kavranabilen ambalaja yeni bakış açısı

 

RPC Kerkrade fırıncılık alanında uzman, Almanya şekerleme ve dondurma üreticisi Dreidoppel’in farklı ihtiyaçlarını karşılamak için iki boyutlu kullanıcı dostu polipropilen bir şişe geliştirdi.

Daha büyük 950 ml versiyonu şirketin Pastrom Klasik serisi için toptancılara dağıtılan tek tabaka polipropilen şişelerdir. Çok katmanlı 475ml şişe gıda hizmetleri sektörüne üretim yapan dondurma ve tatlı sosları Pastarom serisi için oluşturuldu. 

Her iki şişe de geniş beyaz bir etiket alanı ile üretilmektedir. Şık kavisli ‘kavrama paketi’ tasarımlı şişe kolay tutuş için ve ürünün doğru porsiyon kontrolünü sağlamak ve dağıtımında kolaylık için girintili tarafı vardır. Flip kapak farklı dozaj ihtiyaçlarına uygun olabilecek bir ağza sahiptir.

Daha küçük boyuttaki şişe 18 aya kadar uzun ortam ve raf ömrü sağlamak için bir çok katmanlı PP / EVOH / PP içermektedir. Her ikisi de sıcak dolum paketleri için uygundur. 

Şişe tasarım konsepti aynı zamanda son kullanıcılar için maksimum kolaylık sunduğu cazip bir görünüm oluşturmak için Dreidoppel tarafından geliştirilmiştir. RPC Kerkrade kullanım kolaylığını artırmak için yan tarafındaki kulpları ekleyerek, son gelişim aşamalarında şirket ile yakın çalıştı.

Dreidoppel’dan Dietmar Hartkopf “Yeni şişe ideal ürünlerimizin kalitesini yansıtarak kullanım kolaylığını dahası marka imajını artırır” şeklinde konuştu. 

“Biz bu projeye RPC Kerkrade’in katkısı için mutluyuz.”

Tatlı sosların dört popüler çeşiti olan Çikolata, Karamel, Ahududu ve Çilek başta olmak üzere Pastarom Klasik’in onlarca tadı mevcuttur.

RPC/İngiltere