Friday, Sep 20th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Products Teknoloji Losyon pompaları kişisel bakım için şık bir katkı sağlıyor

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ

Losyon pompaları kişisel bakım için şık bir katkı sağlıyor

 

Rieke Dispense iki yeni losyon pompası lansmanı ile kişisel bakım, kozmetik ve ev uygulamaları için kendi seçim genişletti. Şık, modern görünümlü Jassi ve Cygnet’in, el yıkama, nemlendiriciler ve temizleyiciler gibi yapışkan ürünleri için uygun tamamen özelleştirilebilir dispenserleri mevcuttur. 

Her iki pompada da düz veya damarlı kapatma mevcuttur ve konteyner tasarımlarını tamamlamak ve etkili raf standı oluşturmak için renk ve yüzeylerindeki geniş alan seçeneği ile özelleştirilebilir. Boyun genişlikleri çeşitli ebatlara uygun olarak üretildi. Jassi bir 2 ml doz ve Cygnet 2.2 ml sunar. 

Dispenserler, hızlı, güvenilir, doğru dozajı sağlamak, kolaylık ve güvenlik için yukarı konumdayken kilitlenebilir. Buna ek olarak, Cygnet’in herhangi bir metal korozyon veya renk bozulması ihtimalini önlemek için dağıtım sırasında bir ürün ile temas etmesi durumunda hassas formülasyonları için metal barındırmayan sıvı yolu bulunmaktadır.

Rieke Dağıtım Avrupa Satış Direktörü Nicolas Lemaigre-Voreaux “Dağıtıcının doğru seçimi birçok kişisel bakım ürünleri için en etkili ambalajın sağlanması açısından önemli bir adımdır” şeklinde yorumladı. “ Jassi ve Cygnet losyon pompaları, kişisel bakım dağıtım çözümlerinden başka bir boyutta bir ürünün hassas özelliklere göre dağıtıcılara en uygun çözümleri sunduğumuz anlamına gelir.”

Reika / İngiltere