Friday, Sep 20th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Products Teknoloji Digital Flex HD Flekso teknolojisi ile üç Esko CDI Spark 5080 ünitesini kurdu

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ

Digital Flex HD Flekso teknolojisi ile üç Esko CDI Spark 5080 ünitesini kurdu

 

Esko Dijital Flex yüksek çözünürlüklü sistemleri baskı amaçlı olağanüstü kalitede fotopolimer plakaları üretmeye imkân sağlar.

Dijital Flex, fleksografi konusunda uzmanlaşmış bir Monza, İtalya merkezli baskı öncesi hizmetleri şirketi, üç Esko CDI Spark 5080 HD Flekso sistemleri kurmuştur. Esko CDI Spark 5080 HD, üstün kalite ve istikrar sunarken dijital fleksografi plakalarını üretmek için yüksek çözünürlüklü tarama ile yüksek optik çözünürlüğü birleştirir. Sistem, zengin, yoğun, yumuşak geçiş ve basitleştirilmiş bir genel baskı dönüştürme işlemi, geniş ton aralığı ve renk yelpazesi de dahil olmak üzere birçok avantaj sağlar.

Dijital Flex, Üretim Müdürü Andrea Vergnano, “Fleksografi her zaman ofset, gravür ve çıktı kalitesini eşleştirmeyi amaçlamıştır. Esko’nun HD Flekso teknolojisi sayesinde, müşterilerimize artık rekabetçi bir flekso fiyatıyla her zaman olağanüstü sonuçlar alıyorsanız” şeklinde açıklar. 

Alanın öncülerinden bir yenilik

Dijital Flex 2014 yılında hizmetinin 50. yılını kutlayacak. Nuova Roveco grubunun bir parçası olan şirket her zaman flekso baskı uygulamaları için baskı öncesi hizmet vermeye odaklanmıştır. Fleksografi uzmanı olarak, Dijital Flex bu baskı sürecindeki teknolojik gelişmeleri yakından takip etmiştir ve bugün baskı kalitesinde sürekli iyileştirmeler için daha yaygın hale gelmesi bu sayede olmuştur. Şirketin Monza sitesinde en yüksek kalitede istediğiniz yazıcı ihtiyaçlarını karşılamak için 60’dan fazla çalışanı bulunmaktadır. Dijital Flex yerel İtalyan pazarı üzerinde yoğunlaşmaktadır ancak müşterileri birçok yabancı marka için çalıştıklarından dolayı çalışmalarını dünyada görülmektedir.

2006 yılında, Dijital Flex geleneksel analog klişeden dijitale geçiş yaptı. Vergnano “Hatta zor zamanlarda bile önemli yatırımların gücüne inandık çünkü müşterilerine daha iyi bir seçenek sunmak için gücün yeni gelişmelerle olacağını biliyorduk” “Esko’dan daha iyi bir tedarikçimiz olmadı. Esko’nun CDI HD Flekso çözümleri piyasadaki en gelişmişidir ve bize ihtiyacımız olan performansı verebilen tek tedarikçidir. Ayrıca sarf açısından açık konum ve plakalarını kullanılacak olamak bizi kısıtlamaz. 

Esneklik ve kalite Esko CDI HD Flekso ile güvence altındadır

Esko CDI HD Flekso sistemleri, esneklik eşleştirmesi için kalite sağlamak üzere tasarlanmıştır. Yazılım aynı zamanda DigiFlow, LUX ve sonradan dahil olmak üzere düz noktalar için iş akışlarını destekler. Her plaka tedarikçisi tek tek plakaları en iyi sonucu elde etmek için çeşitli parametreleri özelleştirebilir. Bu yeniliklerle Esko’nun hedefi yassı ve yuvarlak noktalar arasındaki farklılıkların üstesinden gelip tek bir plaka üzerinde nokta yapılarını mümkün olan en iyi kombinasyonu sağlamak için baskı kalitesi ve etkiyi en aza indirmek oldu. 

Şirketin yüklenmiş üç sistemini Vergnano “ Basitçe ifade edecek olursak, bu üç sistem bize esnekliğin en yüksek derecesini verir. İşi başka bir sistemden bir diğerine taşıyabiliriz ya da hatta plakaların aynı set renkleri üç makine arasında daha hızlı yapmasını sağlar. Bu şekilde müşterinin istediği just-in-time üretimi sağlanabilir. Şimdi birkaç aylık sistemleri ile çalıştık müşterimizin kalite ve sistemi zamanında sağlama açısından takdirini kazandığımız oldukça açıktır.” şeklinde açıkladı. 

Esko / Belçika