Friday, Jul 26th

Last updateThu, 25 Jul 2024 8am

You are here: Home News İspak, Şikago’daki konferansa yenilikçi çözümleriyle katıldı

İspak, Şikago’daki konferansa yenilikçi çözümleriyle katıldı

Kibar Holding çatısı altında faaliyet gösteren İspak, 9-10 Kasım 2023 tarihlerinde ABD Şikago’da gerçekleşen 16. Küresel İzolasyon Konferansı’nda yenilikçi ürünleriyle yer aldı. Konferansa 25'ten fazla ülkeden katılım gerçekleşti. Farklı kategorilerdeki çözümlerinin yanı sıra, sürdürülebilir ambalajlarıyla da ilgi gören şirket, konferans kapsamında düzenlenen sergi alanındaki standında ise yerli ve yabancı potansiyel müşterilerini ağırladı.

İspak Satış ve Pazarlama Direktörü Bilge Bostancı, konferansa ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Ambalaj fuarının hemen ardından izolasyon sektörünü bir araya getiren bir başka önemli bir organizasyonda yerimizi alarak, ürünlerimizi global katılımcılara tanıtma fırsatı bulduk. Rekabetin yoğun olarak yaşandığı sektörde köklü bir şirket olarak dünyadaki gelişmeleri her zaman yerinde ve yakından takip ediyoruz. Bu organizasyonlar bizim için güzel fırsatlar yaratıyor” dedi

Her yıl Kasım ayında farklı bir lokasyonda gerçekleşen Küresel İzolasyon Konferansı izolasyon pazarı eğilimlerini, izolasyon sektöründeki teknolojik gelişmeleri ve izolasyon üretimindeki gelişmeleri inceliyor. Konferans alanındaki çeşitli etkinliklerde dünyanın çeşitli yerlerinden gelen üretici ve katılımcıların buluşmalarına olanak sağlanıyor.

İSPAK AMBALAJ