Friday, Jul 26th

Last updateThu, 25 Jul 2024 8am

You are here: Home News Hopan Plastik, Plast Eurasia’da yer aldı

Hopan Plastik, Plast Eurasia’da yer aldı

Plastik sektörüne ithalat-ihracat kaynaklı olarak ham madde satış ve pazarlama hizmeti ile çözümler sunan Hopan Plastik, 22-25 Kasım 2023 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Plast Eurasia İstanbul Fuarı’na katılım gerçekleştirdi. Şirket ürün yelpazesi içinde yer alan Polietilen (PE), Polipropilen (PP), Polistren (PS), Polivinilklorür (PVC) ve Polietilen Tereftalat (PET) ham maddeleri ile ilgili çözümlerini fuar ziyaretçileriyle buluşturdu. 

Fuara katılım amaçları ile ilgili bilgiler veren Hopan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Mete; “Firmamız yetkililerinin ve grup firmalarımızın uzun yıllar süren başarılı çalışmaları sayesinde plastik ambalaj sektöründe dünya çapında tanınan bir firmayız. Yine pazardaki mevcut müşterilerimizle bir araya gelebilmek ve yeni potansiyel müşteriler ile tanışma imkânı bulabilmek amacıyla sektör fuarlarına katılmaktayız” dedi.

Hem ülkemizdeki hem de dünya pazarındaki mevcut plastik üreticilerine kaliteli ve hızlı ham madde hizmeti sunduklarını vurgulayan Fatih Mete, “Dünya çapındaki ham madde üretici fabrikaları ile kurduğumuz bağlantılarımız sayesinde ithal etiğimiz plastik ham maddeleri sektörümüzdeki yerli üreticilerimizin hizmetine sunuyor ve aynı zamanda yurtdışına ihracat gerçekleştiriyoruz. Türkiye genelinde ve dünyanın 80’den fazla ülkesinde potansiyel müşteri portföyüne sahibiz” dedi.

Müşteri profilinin büyük bölümünü plastik poşet, film ve ambalaj ürünleri üreticilerinden oluşturan şirket, aynı zamanda diğer plastik üreticilerine de ham madde tedarik hizmeti sağlayabiliyor.

Ülkemizin bulunmuş olduğu konumdan dolayı dünya üzerindeki birçok ülkeye hızlı lojistik avantajı ile hizmet sunduklarını vurgulayan Fatih Mete sözlerine şöyle devam etti: “Depolarımızda hazır bulunan veya yüklemeye hazır ürünlerimizin yüklenmesinden başlayan gümrük işlemlerinin yapılması, depolanması, müşterilerimize ulaştırılmak üzere gönderilmesi ile devam eden tüm lojistik hizmet süreci firmamız tarafından sağlanmaktadır. Lojistik süreçleri en hızlı şekilde tamamlayarak, üreticilerimizin ham madde ihtiyacını en hızlı şekilde ve doğru zamanda karşılamak için tüm gücümüzle çalışmaktayız. Teslimatı yapılan ürünlerin kullanılmasında yine tecrübe ettiğimiz teknik bilgileri deneyimli teknik ekibimiz sayesinde müşterilerimize aktararak daha verimli ve kaliteli bir üretim süreci olmasına yardımcı oluyoruz.”

HOPAN PLASTİK