Friday, Mar 29th

Last updateThu, 28 Mar 2024 9am

You are here: Home News Lineplas Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Coşkun, Gelişen ürün portföyümüz ile plastik film üreticilerinin yanı başındayız

Lineplas Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Coşkun, Gelişen ürün portföyümüz ile plastik film üreticilerinin yanı başındayız

15 yıldır plastik ambalaj üretim makinaları alanında faaliyet gösteren Lineplas, 20 kişilik kadrosu ve 1500 m2’lik kapalı alanıyla Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde hizmet veriyor. Şirket, kendi bünyesinde bulunan mühendisleriyle makina tasarım çalışmalarından, son ürün test çalışmalarına kadar tüm hizmetleri fabrikasında yürütüyor.

24 saat hizmet veren Lineplas teknik servis ekibi tüm teknolojik imkânlarla yerinde onarım ve işletmeye alma faaliyetini çok hızlı bir şekilde yerine getiriyor. Ayrıca satışını yaptığı makinaların yedek parça envanteri her zaman şirketin stoklarında yer alıyor. Özellikle üreticilerin üretmek istedikleri, hedef mamule özel makina tasarım, yatırım planlaması, know-how çalışmaları piyasa koşulları dikkate alınarak ve şirketin detaylı mühendislik bilgileriyle birleştirilerek gerçekçi bir şekilde ortaya koyuluyor.

Lineplas, plastik üretim sanayisinde faaliyet gösteren üretim şirketlerine; Plastik film hatları, Streç film hatları, Balonlu naylon hatları, Laminasyon hatları ile mühendislik hizmetleri ve makina tedariki sağlıyor.

Her zaman en son teknoloji ama aynı zamanda ulaşılabilir fiyatlarla bir makina tedarikçisi olma yolunda ilerlemeyi seçtiklerini vurgulayan Lineplas Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Coşkun: “Bunun için müşterilerimizden gelen talepleri dikkatlice değerlendirerek makina üretimimizi şekillendiriyoruz. Dünyadaki plastik makina üretimini ve plastik ambalaj ürünlerini takip ederek güncelliğimizi koruyoruz. Böylece yurtiçinde bulunan sayısız müşterimizin yanı sıra yurtdışında birçok ülkede yer alan müşterilerimizin güvenle çalışan tesisleri ile büyümeye devam ediyoruz. Yurtiçi ve yurtdışındaki çeşitli bilinen fuarlarda katılımcı ve ziyaretçi olarak yer alıyoruz. KOSGEB ve kalkınma ajansı destekli projelerin birçoğunda üretim işletmelerinin tercih edilen makina markası oluyoruz. Üretimden, ödeme yöntemlerine, makina sevkiyatı ve kurulumuna kadar müşterimizin yanında yer almakla kalmıyor en önemlisi sonraki süreçlerde de her daim müşterimizle iletişim halinde kalıyoruz” dedi.