Friday, Apr 26th

Last updateMon, 15 Apr 2024 8am

You are here: Home News Kiefel GmbH, ABB Yetkili Değer Sağlayıcı Programı’na katıldı

Kiefel GmbH, ABB Yetkili Değer Sağlayıcı Programı’na katıldı

Kiefel’in son yıllarda sektörde imza attığı yenilikler ile kurduğu güçlü ortaklıklar, ABB Yetkili Değer Sağlayıcı Programı’na üye olmasıyla ödüllendirildi.

Kiefel, ABB robot teknolojisinden Fiber Termoform Sistemleri olan NATUREFORMER KFT 90’da yararlanmaktadır. ABB robotları, alma&yerleştirme uygulamaları ile ağır işlere elverişli robotlar olarak KFT 90 araçları için kullanılmaktadır. Kiefel’in müşterileri plastik ve fiber ürünlerin imalatında ABB robotları sayesinde tam esneklikten yararlanabilmektedir. RobotStudio®'nun (kapsamlı bir simülasyon ve çevrimdışı programlama yazılımı) uygulanması nedeniyle geliştirme süreleri kısaltılmakta olup, işe başlama zamanı önemli ölçüde öne çekilebilmektedir. Makine çalışması sırasında robot işlemleri daha hızlı değiştirilebilmekte ve başka bir ürüne geçiş gibi değişen koşullara hızlı ve verimli şekilde uyarlanabilmektedir.

Robotlarla Kiefel kontrol teknolojisi arasındaki gelişmiş ara yüz, müşterilerin kanıtlanmış ve güvenilir bir sistemden yararlanmasını sağlamaktadır. Güvenlik işlevi, operatörler için maksimum güvenlik sunmaktadır. ABB Kiefel’i çeşitli uygulamalarda desteklemektedir. Aradaki bilgi alışverişi Kiefel ile ABB’nin yeni gelişen sektörlere başarılı şekilde girmelerini sağlamaktadır.

ABB Yetkili Değer Sağlayıcı Programı’nın bir ortağı olan Kiefel; sertifikalı satış, destek, bakım ve mühendislik hizmetlerini ABB ile yakın iş birliği içerisinde sunmaktadır.

Kiefel, ABB Değer Sağlayıcı Programına katılarak müşterilerine:

• Kiefel/ABB tarafından hızlı küresel destek ve parça temini

• Robotun sürekli ve ortaklaşa geliştirilmesi ile ara yüz entegrasyonu

• Özel müşteri uygulamaları için demo robotlara erişim fırsatlarını sunacaktır.