Saturday, Jul 27th

Last updateThu, 25 Jul 2024 8am

You are here: Home News Ürünler Makine imalat süreçlerinde rulman seçimi

Makine imalat süreçlerinde rulman seçimi

Silkar Endaş, güç aktarım ürünleri konusunda sunduğu çözümlerle makine imalat sektörünün üretim süreçlerini kolaylaştırıyor

Makine imalat süreçlerinde her parçanın üretimi için ayrı ürün seçilmesi gerekiyor. Güç aktarım ürünlerinin seçiminde de süreç aynı şekilde ilerliyor. Üretim süreçlerinde doğru ürün seçimi, montaj uygulamaları ve ayar yöntemleri büyük önem taşıyor.

Makine imalat sektörü için üretim hattına giren parça sayısının fazla olmasından kaynaklı satın alma süreçleri karmaşık hale geliyor. Karar alma kriterleri öncelik sıralamasına göre; fiyat, ürün kalitesi ve marka bilinirliği olsa da, bu sektör için makine kullanıcılarının, yani müşterilerin ‘memnuniyet derecesi’ en önemli belirleyici oluyor.

Bu durum imalatta kullanılan ürünlerin seçiminin önemini daha da arttırıyor. Önemli olan nokta satılan makinelerin sorunsuz çalışması ile birlikte maliyetleri düşürmek.

Silkar Endaş, 60 yıllık tecrübesiyle makine imalatçılarının rulman seçiminde, montaj safhasında, kayış, kasnak ve kaplin ayar cihazı kullanımlarında yanlarında olarak üretim süreçlerini kolaylaştırmalarına yardımcı oluyor. Şirket aynı zamanda Endaş Akademi eğitimleri ile güç aktarım ürünlerinin doğru kullanılması ve bakımlarının doğru yapılması ile ilgili fabrikaları bilgilendiriyor.

Kaynak: Silkar EndaÅŸ