Thursday, Mar 28th

Last updateThu, 28 Mar 2024 9am

You are here: Home News Ürünler Plastik kağıt karışımı bardaklarda geri dönüştürme kolaylığı

Plastik kağıt karışımı bardaklarda geri dönüştürme kolaylığı

PACCOR ürünler için daha güvenli, tüketici için daha pratik ve hepsinden önemlisi döngüsel ekonomi ve sürdürülebilirlik ilkeleri doğrultusunda ambalajlarını geliştiriyor. Şirket bunu akılda tutarak, PACCOR DuoSmart® easy2zip çözümünü kullanıcılarının beğenisine sundu. Bu ambalaj türü, son kullanıcının kağıt bandrolünü kolayca çıkarabileceği geliştirilmiş bir fermuar içeriyor.

Bileşeninde hem kağıt hem de plastik bulunan yeni bardak, her iki malzemenin de en iyi özellikleri kullanılarak bir araya getirildi. Bu şekilde hem içeriğin güvenliğinin hem de tüketiciye kusursuz bir şekilde sunulmasının sağlandığını belirten PACCOR CCO’su Nicolas Lorenz: “DuoSmart®’ın her iki bileşeni de tamamen geri dönüştürülebilir ve artık tek bir kolay hareketle ayrılabilir” ifadeleri ile açıklıyor.

PACCOR’un Grup İnovasyonu Direktörü Yves Caunegre ise, “Geliştirilmiş fermuar, kağıt kılıfı plastik iç kaptan ayırmayı çok kolaylaştırıyor, bu da geri dönüşümü teşvik ediyor. PACCOR çevre koruma açısından bir adım daha ileri gidiyor. Bardaklarımızdaki kağıt bandroller tutkalsız uygulanıyor” diyerek sözlerini sonlandırıyor.