Friday, Apr 19th

Last updateMon, 15 Apr 2024 8am

You are here: Home News Ürünler Atlas Copco’dan gıda sektörüne yönelik yeni kompresör

Atlas Copco’dan gıda sektörüne yönelik yeni kompresör

Sürdürülebilir sanayi verimliliğini destekleyen Atlas Copco Kompresör, yeni ZT+ ve ZR 90-160VSD+ kompresörleriyle; besleme tesisleri de dâhil olmak üzere, gıda sektörünün yüzde yüz saf, temiz ve yağsız hava ihtiyacını karşılayarak, üretime üst düzey teknoloji kazandırmayı hedefliyor. Gıda ve içecek üretiminde yaşanabilecek biyolojik, kimyasal ve fiziksel tehlikeleri önceden gören bir teknolojiye sahip olan yeni kompresörlerin, düşük enerji tüketimiyle de üretimde verimlilik artışı sağladığı belirtiliyor.

Fermantasyondan, temizliğe kadar tüm aşamalarda kullanılıyor

ISO 8573-1 CLASS 0 (2010) sertifikasyonuna uygun olarak geliştirilen yeni ZT+ ve ZR 90-160VSD+ kompresörler, gıda üretiminde fermantasyon, paketleme, havalandırma, taşımacılık, doldurma ve kapaklama, temizlik, enstrüman aşamalarının tümünde kullanılabiliyor. ZR/T vida teknolojisine sahip kompresörler ile üretilen ürünler; yüzde 100 saf, temiz ve yağsız basınçlı hava ile saflığını koruyarak, market reyonlarında tüketiciyle buluşuyor.

Minumum basınç kaybı, maksimum verimlilik

Üretimde saf hava standartlarını belirleyen ISO 8573-1 CLASS-0 ve ISO 22000 sertifikasyonunu alan Atlas Copco Kompresör’ün ZR/T tipi kompresörleri; üstün yağsız vida teknolojisi ve düşük enerji tüketimi ile optimum kombinasyonda yüksek debili basınçlı hava sağlıyor. Yüksek kapasiteli eşanjörler, basınç kaybını minumuma indirerek, son teknolojiye sahip sürücüleri ile de verimliliğin artırılmasına katkı sunuyor.

Atlas Copco