Monday, May 06th

Last updateMon, 06 May 2024 1pm

You are here: Home News Hindistan’ın en büyük ikinci plastik fuarı Plastivision Hindistan 2013 için geri sayım başladı

Hindistan’ın en büyük ikinci plastik fuarı Plastivision Hindistan 2013 için geri sayım başladı

 

Tüm Hindistan Plastik Sanayicileri Derneği (AIPMA) tarafından organize edilen 9.PLASTIVISION HİNDİSTAN 2013 12-16 Aralık 2013 tarihleri arasında Mumbai’de Hindistan ve 45 ülkenin katılımıyla gerçekleşecek. 

Plastvision Hindistan Yönetim Kurulu Başkanı Raju Desai, bu dönem PLASTIVISION HİNDİSTAN 2013’ün dinamik sanayi ile ilgili tüm varlıklar için doğru bir platform olacağını belirtti. Ayrıca Desai, “Plastivision Hindistan Güneydoğu Asya Uluslar Birliği ülkeleri, Orta Doğu, Afrika, Latin Amerika ve Doğu Avrupa ülkeleri’nden makine katılımcıları için iş alım heyetleri düzenledi. Biz de plastik imalatçıları için Amerika, Avrupa ve diğer gelişmekte olan ülkelerden davetler alıyoruz” vurguladı.

Tamamen yeni bir seviyede iş alınması Plastivision Hindistan 2013’de endüstrinin ilk Bayii Kalkınma Programı içerecektir. Ayrca büyük / kurumsal plastik alıcıları ve tedarikçileri seçilmiş bir grup için mevcut orta vadeli talep projeksiyonları sunacak.

Fuarda altı yeni pavilyon kurulacak:

1) Green Pavilion – yenilenebilir enerjinin endüstriyel uygulamalarını geliştirmek için

2) India Mold – kalıp yapımı, tasarımı ve geliştirmeye odaklanmış bir pavilion 

3) PlastiWorld – işlenmiş ve bitmiş ürünler için özel bir görüntüleme

4) Tarımda Plastik – plastik uygulamalarında su tasarrufu ve ürün optimizasyonu alanı

5) Plastikte otomosyon ve robotlar - yenilikçi ve üretken otomasyon mühendisliğinde muazzam bir görüntüleme

6) Güneş Enerjisi Pavilionu - güneş enerjisiyle plastik işleme makinelerinin ekonomik olarak yararlanılabildiğini ve endüstri sonuçlarını göstermek için bir alan

AIPMA da gösterisi sırasında bir İş Fuarı yürütecek. Pazarlama cephesinde, son haberleri ve ürün yenilikleri ile haftalık olarak güncellenir dijital topluluk oluşturulmaktadır. ABD İş Zirvesi - Bu gösterisi sırasında en önemli olaylardan biri Hint olduğunu. ABD SPI ile birlikte AIPMA Hindistan ile iş yapmak isteyen yaklaşık 50 Amerikan şirketi ile toplantılar organize edilecektir. AIPMA’da katılımcıların çoğu için geri sayım başladı! Plastivision Hindistan - kapasitesini sadece bir fuarda varlık haline dönüştürdü. Ziyaretçiler ve katılımcılar tarafından harcanan her Rupi yatırıma layık olmasını sağlayacaktır.

Plastvision / Hindistan

Raju Desai / Plastvision Yönetim Kurulu Başkanı