Thursday, Mar 28th

Last updateThu, 28 Mar 2024 9am

You are here: Home Products Teknoloji Syntegon robotik ve otomasyon çözümlerini PACK EXPO 2021’de sergileyecek

Syntegon robotik ve otomasyon çözümlerini PACK EXPO 2021’de sergileyecek

Kurabiye ve kraker paketleme için iki otomatik hat, inovasyon potansiyelinin altını çiziyor

Syntegon Technology, en yeni paketleme çözümlerini 27-29 Eylül 2021 tarihleri arasında Las Vegas'ta düzenlenecek olan PACK EXPO'da sergileyeceğini duyurdu. Fuardaki odak noktalarının akıllı robotik ve otomasyon teknolojileri olacağını belirten şirket, iki yeni otomatik hat ile ilgili ziyaretçilere bir dizi canlı sunum gerçekleştirecek.

Robotik çözümler esnekliği, verimliliği ve kaliteyi artırır

Yeni geliştirilen al ve yerleştir platformu Syntegon RPP, paketleme hatlarının otomasyonunda yeni standartlar belirliyor. Modüler ve son derece esnek platform, çok geniş bir ürün yelpazesi için taşıma, besleme ve yükleme gibi işlem adımlarını otomatikleştiriyor. Taşıma modülleriyle birlikte Delta robotları esnek bir şekilde bağlanabiliyor ve genel bir sisteme sorunsuz bir şekilde entegre edilebiliyor.

Entegre Delta robotlu Sigpack TTMD üstten yüklemeli kolileme makinesi ile Syntegon, otomatik ikincil paketleme için başka bir çözüm sunuyor. Bir veya daha fazla Delta robot hücresi ile donatılan TTMD, birden fazla besleme kaynağından gelen ürünleri rastgele sıra ve yönde işleyebiliyor. Kamera tabanlı bir görüş sistemi, besleme bandındaki ürünleri tek tek algılayabiliyor. Robotik kollar ürünleri alarak, kartonlara düz veya kenarlı olarak yerleştiriyor.

Ayrıca Kliklok ACE, gıda üreticilerine karton şekillendirmede de esneklik sunuyor. Tutkal, kilitli stili veya yenilikçi bir ultrasonik teknoloji arasından seçim yapılabiliyor. Hem kilitli hem de ultrasonik versiyonlar yapıştırıcı içermiyor, bu da onları farklı karton format boyutları için sürdürülebilir bir seçenek haline getiriyor. PACK EXPO'da ziyaretçiler, Kliklok ACE'nin sürdürülebilirlik ve verimlilik avantajlarını canlı olarak deneyimleyebilecek ve kurabiyeler için yaygın olarak kullanılan plastik tepsilerin yerini alabilecek kâğıttan yapılmış numune tepsilerine daha yakından bakabilecekler.

Bir bakışta hat yetkinliği

İlk hat özellikleri, yeni geliştirilen robotik alma ve yerleştirme platformu RPP'yi içeriyor. RPP Delta Robotları, zorlu bir ortam ve yüksek üretim hacimleri için özel olarak tasarlanmış Pack 403 HE yatay akış sarıcının besleme zincirine kurabiyeleri yüklüyor. Akışta sarılmış kurabiyeler daha sonra Kliklok ITC entegre üstten yüklemeli kolileme makinesinde kartonlara paketleniyor.

İkinci hat, Syntegon'un uluslararası damgasını içeriyor. Tüm teknolojiler farklı alanlardan geliyor ve krakerler için kapsamlı tek bir kutu içinde torba hattına sorunsuz bir şekilde entegre edilebiliyor. SVE 3822 dikey torbalayıcı sürekli hareketli bir besleme kesiciyle, kutudaki torbayı kullanarak, krakerleri uçtan yüklemeli bir Kliklok MEC kartonlayıcıya besler.Sanal bir ekran, paket stili esnekliği ve ayrıca aletsiz ve hızlı format değişimleri ile bilinen bir Elematic kutu paketleyici ile hattın ek olarak nasıl donatılabileceğini gösteriyor.

Uzmanlarla canlı olarak tanışın

Fuar ziyaretçileri sergilenen teknolojilere ek olarak, Syntegon RPP alma ve yerleştirme platformu veya Sigpack TTMD kolileme makinesi gibi otomatik çözümlerin faydaları hakkında şirketin robotik uzmanları tarafından verilen canlı sunumlara da katılabilecekler.

Syntegon Technology