Thursday, Apr 18th

Last updateMon, 15 Apr 2024 8am

You are here: Home Technology Tederic yeni NEO makine serisini piyasaya sürüyor

Tederic yeni NEO makine serisini piyasaya sürüyor

Tederic Machinery Co., Çin’in Shenzhen kentinde düzenlenen Chinaplas 2021’de tamamen yeni premium enjeksiyon kalıplama makinelerinin lansmanını yaptı.

NEO serisi Tederic ekibi ve dünyanın dört bir yanından bir grup üst düzey tasarımcı tarafından ortaklaşa oluşturuldu ve şirket mühendislik deneyimini Avrupa’nın önde gelen tasarım bilgisi ile bir araya getirdi. Endüstriyel stil kombinasyonu, gelişmiş elektro-mekanik tasarım ve marka bileşenlerinin birleşimi, yüksek performans ve kullanıcı deneyimine sahip bir makineyle sonuçlandı.

Tüm makinelerde 12 inç, 15 inç ve 21 inç dokunmatik ekran konfigürasyonları seçeneğiyle gelişmiş bir Keba kontrolü bulunuyor. Kontrolörler OPC, UA ve Modbus veri protokolleri için destek sunuyor ve çeşitli özel proses gereksinimlerini karşılamak için ücretsiz programlama özelliklerini barındırıyor.

Yeni nesil servo pompalar, sistemi ultra yüksek tepki hızlarıyla çalıştırabiliyor (maks. basınca 28 ms’de ulaşılabilir) ve geleneksel hidrolik sistemlere kıyasla %30 ila %80 enerji tüketimi tasarrufu sağlayabiliyor.

Makine koruması, yeni Tederic markasıyla uyumlu olacak şekilde ve estetik açıdan hoş bir görünümün yanı sıra güvenli, pratik ve kullanıcı dostu olacak şekilde tamamen yeniden tasarlandı. Tüm makineler, Tederic’in satıldığı çeşitli uluslararası pazarlardaki yerel güvenlik standartlarına uygun şekilde yapılandırıldı.

Fuarda NEO-T, NEO-E, NEO-Ec, NEO-H, NEO-Mv ve NEO-Ms olmak üzere altı yeni üretim hattı tanıtıldı.

Yeni üretim hatlarından NEO-E’nin özellikleri

55t ila 460 ton aralığında tamamen elektrikli makinelerin özellikleri arasında daha geniş kolon aralığı, levha kılavuzu için NSK lineer rulman, standart 15 inç dokunmatik ekran, en yeni nesil motorlar ve DC Bus teknolojisine sahip sürücüler bulunuyor. 500 mm/sn’ye kadar enjeksiyon hızları, <1 bar’a kadar basınç doğruluğu, mükemmel düşük hız kontrolü ile mevcuttur. Hassas teknik, tıbbi ve yüksek hacimli ince cidar uygulamaları için idealdir.