Friday, Mar 29th

Last updateThu, 28 Mar 2024 9am

You are here: Home Technology Ripack Isı Tabancalarından 3 önemli yenilik!

Ripack Isı Tabancalarından 3 önemli yenilik!

Ripack, 2021 yılına iki yeni modeli Ripack 2500 ve Ripack 2100 ile giriş yaptı. Amiral gemisi Ripack 3000 modelinin de gücünü, fonksiyonel eklentiler ile daha da üst seviyeye taşıyan Fransız Ripack, her üç ürünü 2021 yılının ilk çeyreğinde endüstriyel pazarın kullanımına sundu.

1970'lerde, palet üzerine dizilmiş ürünlerin ısıyla büzülebilir plastik bir örtü ile kaplanması fikri ortaya çıktı ve bu düşünce ile yükü stabilize etmek ve onu kötü hava koşullarından ve hırsızlıktan korumak için çalışmalar başladı.

Birkaç yıl sonra Ripack, shrink tabancalarının tasarımına ve üretimine başlayan ilk şirketlerden biriydi. Shrink Isı Tabancası olarak da bilinen Ripack araçları, yüksek güvenlik düzeyi ve verimliliği vurgulayan ekipmanlar olarak pazarda yerini aldı.

Bugün, mevcut Ripack shrink tabancaları yelpazesi endüstriyel pazarın tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek niteliklerde sunulmakta. Standart bir euro paleti 1,5-2 dakika gibi kısa bir sürede shrink ambalajlayabilen Ripack Isı Tabancaları, başta güvenlik, aynı zamanda güvenilirlik gereksinimlerine göre operatörü yanma riskine karşı koruyan patentli "soğuk nozul" teknolojisi ile öne çıkıyor. Geleneksel bir tabancayla ulaşılması zor olan yükseklikler için uzatma boruları, kısa, sert alev teknolojisi, Ripack 3000'de 360° dönen başlığın çıkarılabilir olması, piezo ateşleyicinin 15 saniye gibi kısa bir sürede değiştirilebilmesi, opsiyonel tüp taşıma arabası gibi özellikler Ripack Shrink Isı Tabancalarının piyasadaki çok yönlü ekipman ve geniş bir ayarlanabilir güç aralığında olduğunu teyit eder nitelikte.

Park Endüstriyel Ürünler