Thursday, Mar 28th

Last updateThu, 28 Mar 2024 9am

You are here: Home Technology Etiketleme kaynaklı üretim duraklama riskini nasıl azaltabilirsiniz?

Etiketleme kaynaklı üretim duraklama riskini nasıl azaltabilirsiniz?

Üretim hattınızın duraklama riskini azaltırken aynı zamanda verimliliğini artırabilirsiniz. 

İmalatta en önemli konu; maksimum verimlilik sağlamaktır. Günümüzde, şirketler rekabet edebilmek için yüksek performanslı üretim hatlarına sahip olmak zorundalar.

Üretim hattında yanıp sönen kırmızı ışıkların görülmesi ve makine alarmları fabrikalardaki en korkulu senaryolardır. Bir üretim hattında arıza ve arıza kaynaklı plansız duruşlar maliyeti yüksek kayıplara neden olur. Etiketleme sistem seçiminin fabrikanın üretim hattı ve ürünlere uygun olması üretim duruşlarını ortadan kaldırıyor, tecrübeli tedarikçilerle çalışmak ve servis hizmeti almak ise fabrikalar için önemini koruyor.

Çözüm için; Novexx Solutions

Novexx Solutions XLS 2xx etiketleme sistemleri durmayan fabrikalar için tasarlandı. Ardışık modda çalıştırılan iki etiketleyici birbiri arkasına yerleştiriliyor. Etiketleyicilerden yalnızca biri çalışırken diğer gerektiğinde devreye girmesi için Standby komutunda hazırda bekliyor.

Etkin olarak çalışan etiketleyici, etiket rulosunun sonuna geldiğinde veya bir arıza meydana gelirse kapanıyor. Bu durumda diğer etiketleyici görevi devralarak etiketleme işlemine devam ediyor. 

Bu şekilde tüm ürünlerin etiketlemesi üretim hattını durdurmadan devam ediyor. Operatörlerin de yeni etiket malzemesini yerleştirmesi ve küçük arızaların yeterli giderilmesi için zamanı oluyor.

Etiketleme çözümlerinde uzmanlığını kanıtlamış olan Almanya merkezli Novexx Solutions her kapasitedeki ihtiyaca yönelik olarak fabrikalara etiketleme çözümleri sunuyor.

NOVEXX SOLUTIONS