Tuesday, Apr 16th

Last updateMon, 15 Apr 2024 8am

You are here: Home Technology IO-Link kabiliyetli Uprox3 sensörler

IO-Link kabiliyetli Uprox3 sensörler

IO-Link ,Turck’un uprox3 endüktif sensörlerini tanımlaması da dahil evrensel bir sensöre çevirmektedir.

Turck amiral gemisi ürünü Uprox3 sensörlerini şimdi IO-Link kabiliyetli versiyonuyla sunuyor. Üstün arayüzüyle parametre ayarlanabilen faktör 1 endüktif sensörleri 100,000’I aşkın talebe yanıt verebilen evrensel bir sensör haline getirdi. Örneğin iki farklı anahtarlama mesafesiyle montaj şartlarına erken uyarı sistemi kurmak göre mümkün olabilir. Kullanıcı hatalar oluşmadan önce çoktan önlemini alabilir. Değişik zamanlayıcı fonksiyonu kurulabilir, örneğin hız izlemede kapamada gecikme kurulabilir. Tüm bu imkanlar geleneksel bir sensör olarak digital giriş olarak çalışırken I/O modunda sağlanır. 

IO-Link modunda sensör IO-Link master olarak çalışır. Bu tüm parametrelere ve ölçüm fonksiyonlarına ulaşabilmeyi sağlar. IO-Link 1.1 ile sağlanan akıllı bilgi koruma reset parametresi olmadan değiştirmeye imkan sunar. Uprox3-IOL ile sıcaklık limitleri , sensör ID numarası,özel anahtarlama noktaları gibi bilgilere kolayca erişilebilir. Bu bilgi 256 farklı konuyu belirtir.Çalışılan parçanın varlık kontrolü ve anlık belirlenmesi sadece tek bir sensör ile mümkün olur. 

Turck ,öncelikli olarak, 6mm algılama mesafesine kadar M12 krom kaplı gövde,10mm algılama mesafesine kadar M18 krom kaplı gövde ve kaynak uygulamaları için teflon kaplı versiyonlarıyla dört farklı tipte Uprox3-IOLink özellikli ürün sunar.

Turck Otomasyon