Friday, Apr 19th

Last updateMon, 15 Apr 2024 8am

You are here: Home Products Yeni, VVM etiket aplikatörü

Yeni, VVM etiket aplikatörü

Bir ProMach ürün markası olan WLS, ürünün verimliliğini sağlamak için sıcaklığa duyarlı etiketleri etkili bir şekilde uygulamak üzere tasarlanmış VVM etiket aplikatörünü Pack Expo’da tanıttı.

Hemen hemen tüm WLS etiketleyicilere kurulum için tasarlanan aplikatör, belirli bir süre boyunca tolerans dışı bir sıcaklığa maruz kaldığında renk değiştiren ve her bir kabın belirtilen sıcaklıkta tutulup tutulmadığını gösteren termokromik aşı şişesi monitör (VVM) etiketleri uyguluyor. 600 ppm’ye kadar yüksek hızlarda çalışan VVM etiket aplikatörü, şirketin verdiği bilgiye göre doğru etiket yerleştirme, kolay kullanım ve hızlı değiştirme özellikleri sunuyor.

Basınca duyarlı VVM etiketlerini doğru bir şekilde uygulamak için her kap, etiket aplikatörü sürücüsüne kodlanmış servo tahrikli bir mekanizma aracılığıyla pozitif olarak taşınıyor. Etiketleme kafası, etiket ağını çözüyor ve her bir kabın üstüne veya yanına bir VVM etiketini hassas bir şekilde uyguluyor. Bir kamera, VVM etiketinin varlığını ve konumunu doğruluyor ve tolerans dışı kaplar otomatik olarak reddedilebiliyor.

WLS döner veya hat içi etiketleyicinin girişinde veya çıkışında entegrasyon için tasarlanan VVM etiket aplikatörü, sermaye maliyetlerini, zemin alanı gereksinimlerini ve entegrasyon süresini en aza indiriyor. Aplikatör, ana etiketleyicinin elektronik tahrik sistemi ile tamamen senkronizedir ve kolay kullanım için tek bir entegre HMI üzerinden çalışıyor. Aplikatör üzerinde 10 dakikadan daha kısa sürede hızlı, reçete odaklı, aletsiz geçiş tamamlanabiliyor. Etki Alanı Kimlik Doğrulaması, Denetim İzli 21CFR Part11, SCADA iletişimi ve daha fazlasını içeren bir WLS etiketleyici üzerinde sunulan tüm doğrulama seçenekleriyle kullanılabiliyor.

WLS