Thursday, Mar 28th

Last updateThu, 28 Mar 2024 9am

You are here: Home Products COOK, ürün gamını çeşitlendirdi

COOK, ürün gamını çeşitlendirdi

Doğa dostu markalardan Cook, sağlıklı gıda ambalajları ürün gamına endüstriyel ürünlerden polipropilen tabakları, köpük tabakları ve vakumlu torbaları ekledi. Tavuk, et, balık, mantar gibi her türlü et ve sebze-meyvenin paketlenmesinde kullanılan bu ürünler oldukça geniş bir kullanım alanını kapsıyor.

Sağlıklı gıda ambalajı konusunda geliştirdiği ürünlerle doğa dostu firmaların arasında yer alan Cook markası, bünyesine kattığı yeni ürünlerle, ürün gamını çeşitlendirdi. Yaş meyve ve sebzenin perakende noktalarına taşınırken ve depolama esnasında oluşan israfın önlenmesinde büyük katkısı olan bu ürünler ile Cook markası, profesyonel ambalaj grubunda yepyeni bir hedef kitleye yöneliyor.

Sağlıklı gıda ambalajında COOK devri!

Geliştirilmiş Cook tek kullanımlık polipropilen tabakları, köpük tabakları ve gıda paketlenmesinde kullanılan vakum torbalarını ürün portföyüne ekleyen Sedat Tahir A.Ş.-COOK A.Ş. İş Geliştirme Koordinatörü Gökhan Tiritoğlu, yeni ürünleriyle ilgili olarak;

“Hâlihazırda profesyonel kullanım yapan müşterilerimize satışını yaptığımız döner streç film, pvc ve pof shrink film, çift katlı yüksek performanslı streç filmlere ilave olarak ürün portföyümüze artık modifiye atmosfer paketlemeye uygun polipropilen tabakları, tavuk, et, balık, mantar gibi gıdaların paketlenmesinde ekonomik ve kullanımı alanı geniş olan eps köpük tabakları ve vakum torbalarını da ekliyoruz“dedi.

COOK-Sedat Tahir A.Ş. Hakkında

1984 yılında Ankara’da üretime başlayan Sedat Tahir A.Ş. büyük bir hızla büyüyerek 2010 yılında tesislerini Ankara Sanayi Odası 1.Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 20,000 m2‘lik kapalı alanına taşımıştır. Bugün ASO 1.Organize Sanayi Bölgesi’ndeki kapalı alanında 300 personeli ile yıllık 20,000 tonluk üretim gerçekleştirmektedir. Sedat Tahir A.Ş. Türkiye’ye 1985 yılında yanmaz fırın torbasını, 1987 yılında gıda streç filmini, 1997 yılında pişirme kâğıdını, 2013 yılında doğada çözünür streç filmi getiren ve tanıtan firmalardan biridir. 2015 yılında ise alüminyum folyo ve pişirme kâğıdını birleştirerek çok amaçlı folyo’yu üreterek piyasaya sunmuştur.