Saturday, Apr 20th

Last updateMon, 15 Apr 2024 8am

You are here: Home Products AKY Technology, paketleme makineleri üretiyor

AKY Technology, paketleme makineleri üretiyor

Aky Technology, paketleme makineleri, paletleme robotu, taşıma ekipmanları ile plastikte geri dönüşüm işleminde kullanılmak üzere renk ayırma makineleri geliştirerek imal ediyor. Mersin- Tarsus 2. Organize Bölgesi’nde fabrika alanı bulunan AKY Technology, %100 yerli üretim makine ve ekipmanlarını 4 kıtada 35 ülkeye ihraç ediyor. 

AKY Technology, hububat eleme teknolojilerinde uzmanlaşmış bir kuruluş olmakla birlikte; geniş bir kullanım alanına sahip; paletleme robotu, paketleme makinesi, konveyör ve taşıma bandı ile FotosorterLion Serisi Renk Ayırma Makinelerini de üretiyor. 

Mersin- Tarsus 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan 25 bin metrekare üretim alanında, 300’ü aşkın makine ve ekipman üreten kuruluş, yılda ortalama 150 adet anahtar teslim; bakliyat, kuruyemiş, tohum ve yağlı tohum sektörüne özel çalışan, tesis kurma kapasitesine sahip.  Türkiye ve dünyanın 35 ülkesi ile ticaret yapan AKY Technology paketleme, taşıma ve renk ayırma makinelerinde de iddiasını koruyor.

Paketleme işleminde hızlı ve temiz iş

AKY Technology, bünyesinde çeşitli paketleme ve çuvallama makinelerini imal ediliyor. Bu makinelerden biri olan “AKY52 Dikey Paketleme Makinesi” dakikada 120 adet paket yaparak hızlı çalışma iddiası taşıyor. Yüksek hızlara çıkmaya olanak sağlayan vakum teknolojisi, servo motor teknolojisi ve dolum işleminde paket kaymalarını önlemek için geliştirilen kontrol sistemiyle kullanıcısına kolaylık sağlayan teknoloji, yastık ve körük tipi paket için çalışabiliyor.

Plastik ayırma işinde, FotosorterLion Serisi Renk Ayırma Makineleri

AKY Technology, plastikte geri dönüşüm işi yapanların işini kolaylaştıracak, seçme ve ayırma işlemini üstlenen FotosorterLion Serisi Renk Ayırma Makinesini üretiyor. Yüksek hassasiyet ile çalışan makine, maliyeti aşağı çekerken emek ve zamandan kazandırıyor.

1 ila 10 arasında kanaldan ürün verme, istenilen rengi üstün ayrıştırma yeteneği, gelişmiş kamera sistemi ile aynı rengin iki farklı tonunu birbirinden ayırabilme hassasiyeti, her ürün kanalından farklı bir renkte plastik ürün alabilme; tablet, akıllı telefon ya da bilgisayar üzerinden tek tuşla uzaktan yönetim sistemi makinenin özellikleri arasında bulunuyor.

Ortamdaki ısı ve ışıktan neredeyse etkilenmeyen FotosorterLion Serisi Renk Ayırma Makineleri, verilen komutun dışına çıkmadan, istikrarlı bir şekilde çalışarak plastik seçme ve ayrıştırma işleminde başarılı sonuç veriyor.

Çok kullanışlı konveyör ve taşıma bantları 

Teleskopik taşıma bandından yükleme bantlarına; arabalı konveyörden ürün taşıma bantlarına farklı çeşitlerde teknolojileri AKY Technology çatısı altında bulmak mümkün. Yükleme, yük boşaltma, ürün istifi gibi işlemleri kolaylaştıran konveyör ve taşıma bantları kullanıcısına kolaylık sağlamak ve kulanım alanındaki problemleri çözmek için imal ediliyor.

AKY Tecnology