Thursday, Mar 28th

Last updateThu, 28 Mar 2024 9am

You are here: Home Products Endüstriyel ambalaj için (FIBC Big Bag’ler) için güvenilir iş ortağınız

Endüstriyel ambalaj için (FIBC Big Bag’ler) için güvenilir iş ortağınız

 

Entek FIBC big bag’ler , ürünlerin sevkiyat ve depolanması için en güvenilir ve kullanışlı ambalajlama malzemesidir. Cesur Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş, 1931 senesinde kurulmuş olup, 1985 yılından itibaren big bag üretimi konusunda 50.000 m2 üretim alanı ile, Kartal – İstanbul’da hızla yükselen üretim kapasitesi ile entegre tesislerinde yer almaktadır. 

Big bag’ler polypropylene malzemeden üretilmekte olup, yükleyeceğiniz ürün miktarına göre farklı ebatlarda ve aksesuarlar kullanılarak üretilmektedir. İçlerine talebe göre naylon torba konulabilmektedir. Ürünler standart tip olabileceği gibi, müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre farklı özelliklerde yapılmaktadır.

Cesur Ambalaj, entegre tesislerinde her çeşit big bag’leri üretebilme imkanına sahiptir. ( 1&2 kaldırma, 4 kaldırma, Kübik big bag,  Naylon’lu kübik big bag, Ventilli big bag, iletken & antistatic big bag’ler , UN sertifikalı big bag vb.) 

Buradaki en önemli detay, Cesur Ambalaj’ın müşteri talep ve ihtiyaçlarına göre ürünleri geliştirebilme teknoloji ve kapasitesine sahip olması, big bag konusunda gelen istekleri en etkili şekilde karşılamasıdır. Kalite ve koşulsuz müşteri memnuniyeti, her zaman Cesur için önceliktir.

Cesur Ambalaj üretimini ISO 9002 & 9001:2000 & ISO 14001 & HACCP & BRC prosedürleri çerçevesinde yapmaktadır.

Ürünlerimizin ambalajlanması ve sevkiyatı için neden big bag kullanmalıyız?

 Günümüzde tonlarca ürün big bag’ler ile sevkiyat yapılmaktadır ve bu miktar her geçen gün artmaktadır.

 Big bag’ler pek çok endüstri tarafından rahatlıkla kullanılmaktadır. ( Kimya, Mineral, Gıda, İlaç, Tarımsal ürünler, Gübre, Plastik, Çimento vb.)

 Avantajlar : 

Big bag kullanımı paketleme maliyetlerinizi azaltacaktır.

Dolumu, sevk edilmesi ve depolaması çok kolaydır.

100% olarak geri dönüşüme uygundur.

En güvenli paketleme malzemelerindendir.

Cesur Ambalaj üretim tesislerinde, küçük çuval üretimine de devam etmektedir.

Cesur, bugün dünya çapında satış pazarlama ağı sayesinde dünyanın dört bir tarafındaki müşterilerine, gelişmiş teknolojisi ve sanayi olanakları ile en iyi hizmeti vermektedir.

Grup içindeki diğer firmamız International Dunnage tarafından, ürünlerin nakliye sırasında zarar görmesini ve devrilmesini önleyen hava yastıkları’nın üretimi hızla yükselen üretim kapasitemiz ile devam etmektedir.

Cesur Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş