Thursday, Apr 18th

Last updateMon, 15 Apr 2024 8am

You are here: Home News Türk Tuborg A.Ş.’nin Şişecam Cam Ambalaj tarafından tasarlanan şişesi A’Design Gold Award Ödülü’nü aldı

Türk Tuborg A.Ş.’nin Şişecam Cam Ambalaj tarafından tasarlanan şişesi A’Design Gold Award Ödülü’nü aldı

Geçen sene 3 üründen oluşan özel bir seri çıkaran Türk Tuborg A.Ş.’nin Şişecam Cam Ambalaj tarafından tasarlanan ve üretilen şişesi, İtalya’da A'Design yarışmasına katılarak ödüle layık görüldü. Köşeli şekli, kolay tutulan geniş gövdesi ve sağlam yapısıyla standart şişelerden ayrılan ve ambalaj tasarımı alanında altın madalya alan patentli şişe tasarımının etiketleri için de özel bir tasarım ve üstün kalitede malzeme kullanıldı.

Tasarım alanında değerli bir başarı olan A'Design ödülleri, 29 Haziran Cuma akşamı İtalya’nın Como şehrinde Teatro Sociale’de gerçekleşen törenle dağıtıldı. Tasarım dünyasının büyük ilgi gösterdiği törene Şişecam Cam Ambalaj Tasarım Müdürü Tamer Öztürk ve Tasarım Sorumlusu Gökhan Toraman ile Türk Tuborg A.Ş.’den Kıdemli Marka Müdürü Şükrü Ünlüoğlu katıldı.

A' Design yarışması en iyi tasarım, tasarım konsepti ve tasarımıyla öne çıkan ürünleri desteklemek ve dünyada duyurmak üzere düzenlenen uluslararası bir etkinlik.