Friday, Mar 29th

Last updateThu, 28 Mar 2024 9am

You are here: Home News Siz güzelleştikçe engeller ortadan kalkacak

Siz güzelleştikçe engeller ortadan kalkacak

Akten Kozmetik, Thalia Natural Beauty markalı kozmetik ürünü alışverişi yapan her tüketicisi adına Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’ne bağışta bulunuyor. Ayrıca bir yandan kullanılmış ürün ambalajı getirenlere hediye çeki sunarken, öte yandan topladığı ürün ambalajlarını tekerlekli sandalye alınması için TOFD’a ulaştırıyor.

Akten Kozmetik, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği – TOFD ile anlamlı bir iş birliğine imza attı. Bu iş birliği kapsamında Akten Kozmetik, Thalia Natural Beauty’nin web sitesinden ve Ataköy A Plus Alışveriş Merkezi’ndeki mağazasından yapılan her alışveriş için TOFD’a 1 TL’lik bağışta bulunuyor. Ayrıca kozmetik ürünlerinin ambalajlarını mağazaya getiren tüketicilerine 5 TL’lik hediye çeki takdim ediyor ve toplanan plastik ambalajları TOFD’a bağışlıyor. Geri dönüştürülen ambalajlar yoluyla da TOFD, tekerlekli sandalye alarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Üç ayaklı bir kampanya

Amaçlarının engelli vatandaşlarımızla ilgili olarak toplumda farkındalık yaratmak, onların üretime ve sosyal hayata katılmalarına destek vermek olduğunu belirten Akten Kozmetik Genel Müdürü Gökhan Kara, “TOFD ile yaptığımız iş birliğinden çok mutluyuz. ‘Siz Güzelleştikçe Engeller Ortadan Kalkacak’ sloganıyla üç ayaklı bir bağış ve farkındalık kampanyası yürütüyoruz. Bu şekilde hem TOFD’a destek oluyor, hem plastik ambalajların geri dönüşümüne katkı sağlıyor, hem de takdim ettiğimiz hediye çekleri aracılığıyla tüketicilerin doğru ve kaliteli ürünlerle tanışmalarını sağlıyoruz” açıklamasında bulundu.

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Başkanı Ramazan Baş ise engellerin kaldırılması ve engellilerin topluma kazandırılıp istihdam edilmesi için çalışmalar yaptıklarının altını çizerek, “Akten Kozmetik gibi önemli kuruluşların desteğiyle projelerimizi daha rahat sürdürebiliyoruz. Akten Kozmetik’e ve markaları Thalia Natural Beauty’ye çok teşekkür ederiz” dedi.

Sürdürülebilirliğe katkı

“Doğallığı Yaşamak Hakkınız!” sloganıyla ilerleyen Akten Kozmetik, yüzde 100 doğal ve yüzde 100 teknolojik Thalia Natural Beauty markalı ürünlerini, tamamen doğal formülasyonlarla ve sağlığa zararlı hiçbir katkı maddesine yer vermeden kendi laboratuvarında üretiyor. Doğal, sağlıklı ve kaliteli ürün kullanımının yanı sıra sürdürülebilirlik konusunda da tüketicilerini bilinçlendirmeye önem veriyor. Akten Kozmetik’in TOFD ile iş birliği, hem hayata duyduğu saygıyı hem de sürdürülebilirliğe verdiği değeri bir kez daha vurguluyor.