Friday, Mar 29th

Last updateThu, 28 Mar 2024 9am

You are here: Home News Geri dönüşüm, atık yönetimi ve çevre teknolojileri sektörü 14. kez REW İstanbul’da buluşuyor

Geri dönüşüm, atık yönetimi ve çevre teknolojileri sektörü 14. kez REW İstanbul’da buluşuyor

İFO Fuarcılık tarafından 15-17 Şubat 2018 tarihleri arasında 14.’sü düzenlenecek olan REW İstanbul’a katılımlar tüm hızıyla devam ediyor. Geri dönüşümün geleceğine yön veren sektör firmaları, farklı pazarlara açılmak ve yeni işbirliği fırsatları yakalamak için çevre teknolojileri fuarında buluşuyor. Geçen yıllarda olduğu gibi yine İSG Avrasya İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı ile eş zamanlı olarak Tüyap Beylikdüzü’nde düzenlenecek Uluslararası REW İstanbul’u ziyaret eden profesyoneller de, hem “Katı Atık, Atık Su, Atık Gaz ve Yeşil Enerji” başlıkları altındaki en yeni teknoloji, makine, malzeme ve ekipmanları hem de iş sağlığı ve güvenliğine yönelik ürün ve hizmetleri bir arada görme imkânı buluyor.

Atlas Atık Yönetimi; “REW İstanbul 2018’i hedeflerine ulaşma adresi olarak görüyoruz”

İFO Fuarcılık tarafından düzenlenen REW İstanbul, Şubat ayında 12 bin sektör profesyonelini ağırlamaya hazırlanırken, organizasyona 20 ülkeden 170 firmanın katılımı bekleniyor. Fuarda yer alacak firmalardan Atlas Atık Yönetimi, “amaç ve hedeflerine ulaşmada önemli bir adres” olarak gördüğü REW İstanbul 2018’de; oluşan her türlü atığı, son teknoloji ve sistemleri kullanarak toplayan, taşıyan, geri dönüşümünü yapan ve tamamına yakınını bertaraf edip yenilenebilir enerji ve geri kazanım sağlamaya yönelik hizmetlerini sergileyecek. Fuar katılımcılardan Forsen Makine ise Türkiye distribütörlüğünü yaptığı Alman firmaları Sennebogen Maschinenfabrig GmbH, Jenz GmbH ve Eggersmann GmbH firmalarının sektördeki yeniliklerini REW İstanbul’a taşıyacak.

REW İstanbul 2018, başta büyük sanayi kuruluşları olmak üzere üretim yapan tüm sektör firmalarının bir taraftan, yasal zorunluluk haline getirilen çevre sorumluluklarını yerine getirirken, diğer taraftan atıklarını birer ekonomik değer olarak yeniden değerlendirebilmelerine imkân tanıyan teknolojilere 14. kez ev sahipliği yapacak. Fuarda, katı atık, su ve atık su arıtımı, bio-enerji, atık toplama ve taşıma araçları, ayırma, arıtma ve presleme makineleri, geri dönüşüm sistemleri, geri kazanım tesis ve ürünleri, yenilebilir enerji teknolojileri ve kentsel çevre temizlik araçları gibi onlarca farklı kategoride yenilikler sergilenecek.